Вижте новата колекция на H&M Studio пролет/лято 2018

| от |


За сезон пролет/лято 2018 колекцията H&M Studio за жени и мъже отново ще бъде представена в Париж, а локацията на шоуто също е потвърдена – Музеят за декоративни изкуства (Musée des Arts Décoratifs). Форматът “see now, buy now” продължава след дебюта му през миналия пролетен сезон, а колекцията, показана в Париж и включваща дрехи и аксесоари за жени и мъже, ще бъде достъпна за пазаруване онлайн на hm.com на 28 февруари веднага след модното шоу, както и в избрани магазини от 1 март.

В България колекцията ще бъде налична онлайн и в магазин H&M на бул. „Витоша“ 6.

Основната тема в H&M Studio пролет/лято 2018 черпи вдъхновение от японския минималистичен дизайн и смирена грация. Затова H&M ще бъде и основен спонсор на мащабна изложба, посветена на Япония, в Музея за декоративни изкуства в Париж. Изложбата ще отвори врати по-късно през годината, изследвайки 150 години на културен обмен между Франция и Япония и фокусирайки се върху влиянието на Япония над западната култура.

Основните визии на колекцията са представени от супермоделите Саския де Брау и Клеман Шаберно, заедно с изгряващата звезда Шанел Нясиасе. И дамската, и мъжката част от колекцията се открояват със семпли и изчистени силуети с препратки към утилитарното облекло и носят неангажиращото усещане за стила на колекциите H&M Studio.

При дамите фокусът е върху издължения силует и съчетанията на графични принтове под формата на дълги рокли, леки туники, носени върху панталони, широки плетива и фини детайли. Същевременно мъжката част от колекцията залага на преработени елементи на класическия гардероб като сакото с двуредово закопчаване, съчетано с панталон с дълбоки басти, широки плетива и неутрална цветова палитра с акцент върху изработката.


Повече информация Виж всички