Вълшебната вода на красотата

| от Лилия Огнянова |


Няма да преувелича, ако кажа, че откакто открих мицеларната вода, животът ми се промени.

Като начало, установих колко всъщност замърсена е кожата ми, отколкото си мисля. Дори и да не съм слагала грим, ако обтрия лицето си с памучното тампонче, напоено с мицеларна вода, по него ще остане тъмна следа.

Отделно на това нищо не почиства спиралата от миглите по-добре от този продукт и то без да дразни очите, да предизвиква сълзи, зачервявания и т.н.

С мицеларна вода можеш да почистиш буквално всичко от кожата си за отрицателно време и без да се притесняваш, че епидермисът ще се раздразни.

Мицеларната вода се превърна в абсолютно задължителен елемент в козметичния ми несесер, без значение дали съм вкъщи или пътувам по света и у нас.

В последните години пазарът у нас става все по-богат и разнообразен що се отнася до този продукт, но и в изобилието има нужда от напътствия, за да се избере най-доброто.

LOreal-Skin-Micellar-MASTER-BUL

Мога да споделя, че една от най-успешните мицеларни води, които съм ползвала, е на L’Oreal Paris. Лабораториите на козметичния гигант са разработили продукт на основата на пречистена вода, за да предложат мицели, премахващи замърсяванията, и глицерин, който хидратира кожата и я прави по-мека.

Мицеларната вода на L’Oréal Paris почиства перфектно и е нежна дори към най-чувствителната кожа. Начинът на употреба е елементарен – памучно тампонче се напоява щедро с продукта и се прокарва по лицето и всички зони на тялото, които желаете да освежите и почистите.

Препоръчително е да се използва сутрин и вечер, за да се предпазите от образуването на пъпчици, черни точки или други несъвършенства и кожни раздразнения, както и да се поддържа кожата хидратирана, което всички знаем, че е ключът към предпазването от бръчки и стареене.

Интересното е, че формулите на L’Oréal Paris за грижа за кожата са разработени и строго тествани от водещи експерти в областта на грижите за кожата и учени от цял свят. Или иначе казано, това са научно доказани авангардни иновации, които ви предлагат изискано изживяване при почистването и грижата за кожата.

Реално това, което отличава мицеларната вода от всички останали продукти за почистване и отстраняване на грим, е самият ѝ състав: вода, мицели и глицерин. Без да е необходимо да търкате, само с едно леко движение миниатюрните частици, наречени „мицели“, улавят всички замърсявания по кожата, нежно премахват излишния себум и всички следи от декоративна козметика. Най-голямото предимство на мицеларната вода е, че няма нужда от изплакване.

L'Oreal Paris - Skin expert - Micellar Water - Sensitiv and dry skin

L’Oréal Paris вече предлагат и мицеларна вода в по-луксозна и практична опаковка от 400 мл. Важно е да се спомене, че продуктът е хипоалергенен – без парфюми и без алкохол, тестван под стриктен дерматологичен и офталмологичен контрол.

Пробвайте и няма да съжалявате!


Повече информация Виж всички