Разкриха тайната на дълбоките джобове, пришити към роклите на Меган Маркъл

| от |


Британската специалистка Джуди Джеймс, разкри пред вестник „Сън“, тайната на дълбоките джобове, пришити към роклите на Меган Маркъл. Оказва се, че херцогината на Съсекс, крие ръцете си в тях. Наблюдателни фенове на американската актриса забелязаха, че напоследък Меган се появява на публични събития с тоалети, на които има доста дълбоки джобове, в които тя поставя ръцете си от време на време. Според Джуди Джеймс тя се справя с един проблем, който всеки от нас притежа – не знаем къде да си поставим ръцете в по-голяма част от времето, докато непознати хора ни наблюдават. Но дали това е истинската причина за големите джобове на тоалетите на Меган Маркъл, все още няма потвърждение от самата нея.

WINDSOR, ENGLAND - JULY 26: Meghan Duchess of Sussex arrives for the Sentebale Polo 2018 held at the Royal County of Berkshire Polo Club on July 26, 2018 in Windsor, England. (Photo by Chris Jackson/Getty Images)

Английското издание напомня, че актрисата не за първи път й се налага да застава пред публика и едва ли това е основната причина за така нареченото притеснение, по-скоро това се дължи на модните й пристрастия. Херцогинята е голям фен на модата и най-вече на модните тенденции през 50-те години на миналия век. Нейните рокли много напомнят на тези на Одри Хепбърн, на които основен елемент са точно тези джобове.


Повече информация Виж всички