Нова колекция бански от 05 Studio

| от |


След няколко успешни колекции бельо, 05 Studio – творчески дизайн колектив с фокус върху минималистичния моден дизайн, представя втора колекция бански костюми. Верни на изчистената си линия, миксирана със спортен и модерен дизайн.

бански

Вдъхновени от земните тонове, цветовата палитра на Уес Андерсън и 70-те години, новите бански костюми на 05 Studio са смесица между носталгично усещане и ретро нотки, класически изчистени линии и модерни цветове.

бански

Пастелно зелено, лилаво и синьо, топло кафяво, класическо черно и отличителният мраморизиран син принт носят в себе си мечти за разбиващи се морски вълни, безкрайни летни дни, лежерни коктейли край басейна и вълнуващи сърф приключения. Цветовете хармонично допълват натуралния слънчев загар на кожата и идеално подчертават извивките на тялото. Моделите съчетават в себе си едновременно удобство, увереност, деликатен сексапил и стил.

Банските от новата колекция са разработени в класически кройки, подчертавайки женствеността по естествен начин без излишни подплънки и неудобни банели. Мисията на 05 Studio винаги е била да окуражават жените да се чувстват уверени в кожата си и в това, което носят.

бански

Класически триъгълни сутиени, бюстиета и спортни топове, цели бански и бикини с висока и ниска талия, създадени да се комбинират лесно помежду си. По-изрязаните модели са чудесен избор за получаване на перфектния тен и излежаване на плажа, а бюстиетата и целите бански неслучайно имат спортно усещане и лесно се превръщат в новия най-добър приятел на активните жени, чиято ваканция включва различни водни спортове. Изработени от италиански платове, устойчиви на слънчевите лъчи и морската вода, следвайки ключовата концепция на бранда, че тенденциите са преходни, а моделите на 05 Studio целят да надскочат сезоните и да останат за дълго в стила на модерната жена.
Новите модели бански могат да бъдат разгледани по време на SoBAZAAR Green Editionна 9-и и 10-и юни.
Фотография: Васил Германов


 

 


Повече информация Виж всички