Най-добре облечените знаменитости за 2017-та година

| от Mama Mia |


Как да се облечеш е сложен въпрос за всяка жена? А ако става дума за известен модел или актьор или представител на шоубизнеса, нещата се усложняват още повече. Изборът на звездите за дрехи трябва да бъде едновременно модерен и премерен. Ето кои знаменитости бяха най-красиви и най-модерни едновременно и как можете да копирате техния стил.

От свободното време до тоалетите за работа или за специални случаи.

Именно известните често са първите, които се съобразяват с най-новите модни тенденции, превъплъщавайки ги в светлината на своите лични вкусове. Направихме опит за класация за най-добре облечени знаменитости за 2017-та.

Какво не може да липсва в гардероба на звездите?

Цветните щампи наистина са модерни в този момент, най-вероятно те ще останат актуални и през пролетта, и през лятото.
На работното място модните експерти препоръчват класически костюм, съставен от пола и сако или панталон, черен или в наситени пастелни цветове, или ярко червен като костюма на Мелания Тръмп по време на посещението й във Франция.

Най-красивите дрехи са за специалните случаи

Но най-красивите дрехи звездите си запазват за специалните случаи, най-вече когато дефилират на червения килим. По принцип там винаги всички са много красиви, въпреки че се случва избраната дреха да не е подходяща за силуета на дадения човек. В повечето случаи обаче тези жени приличат на истински диви на стила като Даян Крюгер, която на фестивала в Кан се появи с невероятна рокля на Диор в сребърен цвят с прекрасни нашивки, към нея може за добавим и Стейси Мартин, която ще запомним с невероятна рокля Прада. Впечатляваща е и Кирстен Дънст със светлосиня рокля Schiapparelli. Това са според нас най-добре облечените знаменитости за 2017-та година, другите ще намерите в галерията.


Повече информация Виж всички