Mamamia и Bioderma раздават подаръци

| от Mamamia |


Първият кръг приключи. Печеливш е Kami Peeva. Тя беше изтеглена на 13 януари с коментар под споделения пост на Mamamia в Webcafe.bg.
Вторият кръг също приключи. Печеливш е Denica Nacheva.Тя беше изтеглена на 20януари с коментар под поста на Mamamia.
Третият и последен кръг също приключи. Печеливш еVesselina Kushinova. Тя беше изтеглена на 27 януари с коментар под поста на Mamamia.

––

Започва играв три кръга, всеки от които ще донесе на един победител комплект Hydrabio H20 – мицеларен разтвор – 250 мл и Hydrabio Гел-крем 40 мл, предоставени от Bioderma.

За да участвате в играта, е необходимо да сте харесали страницата на Mamamia.bg във Facebook и да отговорите на изискванията зададени в поставъв Facebook. Всяка седмица ще теглим по един печеливш чрез жребий и ще задавамеследващата задача.

Желаем ви успех!

Можете да участвате в третия кръг на играта, като спазите условията от този пост:
Как да участвате?

За да се включите е необходимо да:

  1. Коментирате под актуалния пост. Всеки петъкще пускаме нов пост с нови награди и нов шанс да участвате.
  2. Харесате фен страницата на Mamamia.bg

Играта ще бъде активна от днес (06.01) до 27.01 (включително). След изтичането на периода на играта ще бъде изтеглен на случаен принцип един участник отговорил в коментар под поста. Изтегленият ще спечели комплект HydrabioH20 – мицеларен разтвор – 250 мл и Hydrabio Гел-крем 40 мл.

Отговорите под настоящата публикацияняма да бъдат считани за участие в томболата.

Kой ще спечели?

Печели един от всички участници, който е коментирал поста тук и е харесал фен страницата на Mamamia.bg

Колко продължава играта?

Играта се провежда в три етапа от05.01.2017 г. до 26.01.2017 г.

Как да получите наградата си, ако спечелите?

Печелившият ще бъде обявен в срок от два дни след приключване на всеки етап от играта чрез пост във Facebook страницата на Mamamia.bg. Ако вие сте печелившият, ние ще се свържем с вас чрез лично съобщение във Facebook и ще ви дадем инструкции как да получите своята награда. В случай, че печелившият не отговори на съобщението ни в рамките на два календарни дни, автоматично ще бъде изтеглен резервен печеливш, на когото ще бъде предоставена наградата.

Пожелаваме успех на всички участници!


Повече информация Виж всички