Легендарният бранд Forever 21 отваря втори магазин в София

| от |


На 18 март официално отваря врати вторият магазин на Forever 21 в България.

Върху площ от 1400 квадратни метра в Serdika Center, почитателите на модата и търсачите на горещи тенденции ще открият мъжка и дамска мода, аксесоари, бельо и обувки. Създадена в Лос Анджелис, марката Forever 21 вече има повече от 800 магазина в над 56 страни по света. Това е и един от най-предпочитаните брандове за „бърза мода” – всички най-нови трендове и огромно разнообразие от артикули на невероятни цени.

Forever 21 е една от най-големите специализирани търговски вериги в Съединените щати и по света. Идеята на бранда е да вдъхнови пазаруването на клиентите чрез завладяваща и вълнуваща обстановка в магазините и постоянен поток от модни продукти на отлични цени.

Тази идея ще бъде пренесена и във втория магазин на марката в София. Голямото откриване е на 18 март, а изненадите ще започнат от рано сутринта. На всички посетители, дошли до 11:00 часа, Forever 21 ще подари ваучери за 30% отстъпка от всички артикули в магазина – идеална възможност да обновите гардероба си за пролетта.

За посетителите ще има още много изненади – професионални гримьори, известни водещи и специална Forever 21 фото будка, а за доброто настроение през целия ден ще се грижат топ DJ-и със сетове на живо.

Голямото откриване на Forever 21 в Serdika Center на 18 март, определено ще бъде най-бляскавото модно събитие този сезон, така чe ви съветваме да не го пропускате!


Повече информация Виж всички