Кралица на първия ред – Елизабет II посети Седмицата на модата

| от Лилия Огнянова |


Вчерашното модно шоу на британския дизайнер Ричард Куин (Richard Quinn) бе уважено от възможно най-знатния гост – кралицата на Великобритания Елизабет Втора.

Нейно величество бе позиционирана на първия ред, върху специална кадифена възглавничка, а компания от лявата ѝ страна правеше модния титан Ана Уинтур.

Кралица Елизабет Втора бе облечена в светлосин костюм с пола, ръкавици и брошка и изглеждаше толкова свежа, че никой не би ѝ дал завидните 91 години.

Целта на нетипичното посещение на кралицата е наградата, която тя връчи на Ричард Куини, а именно – специалното отличие на кралица Елизабет Втора за най-добър британски дизайнер.

За Куини това е едва втора модна колекция, но името му се разнесе из модните среди още с представянето на първите му творения през 2016 г. Критиците се влюбиха във флоралните му мотиви и начина, по който той въплъщава идеите си в плат и кройка.

Що се отнася до Нейно величество, тя изглежда като да се е забавлявала доволно по време на модното шоу, както и в компанията на главната редакторка на американския „Вог“.

Снимки можете да видите в галерията ни горе.


Повече информация Виж всички