Козметика с масло от марихуана

| от |


Нека оставим противоречивите мнения за леките наркотици настрана и погледнем
марихуаната от една малко по-различна гледна точка. Канабисът има доказани лечебни и козметични свойства. Конопеното масло е високо ценено в козметичните среди. То има антисептично, антибактериално и тонизиращо свойство.

Тайната е в свойствата на конопеното масло. То е биоактивен растителен продукт с множество полезни компоненти. Маслото прониква дълбоко в кожата, като доставя необходимите вещества, помагащи на регенерацията, забавящи процесите на стареене и стимулиращи образуването на нови клетки.

Козметиката със съдържание на масло от коноп овлажнява кожата и й дава нов живот, изравнява тена и регенерира клетките. Предпазва от вредното влияние на околната среда – вятър, слънце, UV лъчи. Има противовъзпалително действие. Много подходящо за суха кожа, както и при проблеми като акне, екзема, псориазис.

Конопената натурална козметика под формата на кремове и мехлеми защитава кожните клетки от неблагоприятните външни условия, като се грижат за съхраняването на водата в клетките, предотвратявайки преждевременната поява на бръчки. Голямо предимство е и деликатният характер на конопения екстракт, което го прави изключително подходящ за чувствителна и алергична кожа.

 

body shop

 

Още с идването си в България – The Body Shop презентираха своята линия със съдържание на конопено масло. Крем за лице, ръце, балсам за устни с невероятен аромат и действие. Продуктите от тази серия имат свойството да хидратират, предпазват от вредното влияние на околната среда и правят кожата ви нежна, здрава и сияйна.