Кой беше най-добре облечен на ТВ наградите „Еми“

| от Хрис Караиванова |


Тази година наградите „Еми“ се радваха на голямо и силно звездно присъствие, и това не е случайно. В последните години сериалите са предпочитаното забавление за публиката, която желае да уплътнява времето си със стойностни продукции на Netflix и HBO например.

И така, днес наградите за качествени ТВ сериали са раздадени, а снимките от червения килим са налице. Те ни разкриват една пищна феерия от цветове, мъниста, пайети, метални отблясъци и пера, сякаш гледаме пиеса на Бродуей. Звездите определено залагат на този стил, без да се притесняват от прекалена натруфеност, защото модата днес го позволява, защото поводът е важен и защото те са известни и могат да си позволят всичко.

Нека хвърлим око към най-добре облечените звезди, видени на червения килим от експертите на InStyle. Красиви и талантливи жени като Никол Кидман, Зоуи Кравиц и Приянка Чопра са позирали за нас в тоалетите на именити дизайнери. Гмурнете се в галерията ни, разгледайте и прочетете повече за бляскавите „Еми“ и показания там стил.


Повече информация Виж всички