H&M с ексклузивна колаборация с COLETTE

| от Mama Mia |


Вдъхновена от креативния заряд и неугасващата градска енергия на Ню Йорк, новата колекция H&M Studio за сезон есен-зима 2017 комбинира дръзкия уличен стил и непреходната елегантност. Основна отправна точка за дамската колекция, създадена в креативно сътрудничество с френския стилист, базиран в Ню Йорк, Ludivine Poiblanc, са заемките от типично мъжкия гардероб и съчетаването им с женствени силуети, както и артистичните принтове с графити и пънк влиянието.

Мъжката част от колекцията се фокусира върху стилистични препратки към алпинизма, носещи функционални детайли на иначе класически стилизирания мъжки гардероб.

Селекцията H&M Studio x colette

H&M си сътрудничи с емблематичния парижки концептуален магазин colette за ексклузивно издание на H&M Studio AW17. Деветте артикула, които ще бъдат продавани ексклузивно в colette, заедно със селекция от същинската H&M Studio колекция, са продължение на основната линия на дизайна за AW17, но доразвиват идеята, включвайки специална цветова палитра на базата на типичното за colette синьо, в това число и два напълно уникални за селекцията дизайна.

„Наистина мислихме за гардероба на модерната жена и от какво се нуждае тя в него – безупречни връхни дрехи, леки рокли, подчертаващи формите плетива и акцентиращи аксесоари. За колекцията H&M Studio x colette ние не само комбинирахме контрастиращи материи, но и засилихме цветовия контраст с типичното за colette синьо, което създаде по-графична структура и донесе ново, безстрашно усещане „, казва Пернила Волфарт, главен дизайнер и творчески директор на H&M.

„Съществува истинско изкуство, но все пак и градско настроение в моделите на H&M Studio x colette. Тове не само пасва добре за магазина, но и на жени с подобно мислене по целия свят. Те искат тази комбинация от поразителни, но все пак лесни за носене дрехи“, казва Сара Анделман, основател и творчески директор на colette.

#HMStudio #AW17 #colette

H&M Studio AW17 за жени и мъже ще откриете в селектирани магазини и онлайн от 14 септември, а в България колекцията ще бъде в продажба в магазин H&M Витоша 6, както и онлайн на hm.com.