Balmain и Бионсе с обща колекция

| от |


Малко преди музикалния фестивал Coachella, който впоследстие бе наречен – Beychella, на Бионсе Ноулс и творческият директор на Balmain – Оливие Рустейн им се родила гениална идея. Това се случило по време на репетиция, докато Бионсе и нейните танцьорки били на сцената, облечени от глава до пети в Balmain.

“Бионсе разбра, че това, което сме създали заедно е много въздействащо, когато всяка една от танцьорките й и тя самата харесаха тоалетите, с които излизаха на сцената.“ – казва Рустейн. В този момент творческият директор на модната марка й предложил да работят в екип по колаборацията – Вeyoncé x Balmain.

Този петък, 13 юли Balmain ще пусне колекция Balmain x Beyoncé. Артикулите ще се продават в бутика на марката в Париж, както и на balmain.com и beyonce.com.

Колекцията ще се състои от жълти и розови памучни блузи, които Бионсе носеше на сцената по време на едно от изпълненията си на Coachella.

Посланието на общата им колекция е „не спирай да мечтаеш“. Печалбата от колаборацията им ще бъде дарена на United Negro College Fund. “Дарението беше основна цел на нашето сътрудничество. Ние не забравяме откъде сме тръгнали.“ – споделя Рустейн.

Творческият директор на модната марка се надява с това сътрудничество да вдъхнови света на модата да бъде малко по-отворен, а не да се „затваря“ до първи ред на ревютата си.

„Това, което научих, докато работих с Бионсе беше, че модата е един много малък и затворен свят, докато музиката е глобална, а когато те се срещнат стават много силни заедно“.

 

 


Повече информация Виж всички