Анджела Мисони: 20 години творчески директор на „Мисони“

| от MamaMia, по БТА |


Дизайнерката Анджела Мисони отбеляза 20-годишнината си като творчески директор на семейния бранд „Мисони“ с дефиле в парти стил на Седмицата на модата в Милано.

„Исках да отбележа по подобаващ начин 20-годишнината си като творчески директор, тъй като това е важен момент за всеки дизайнер. Поради тази причина организирах парти и изпратих на подиума тези млади момчета и момичета, облечени подходящо за случая“, сподели Мисони след края на шоуто.

Дизайнерката не скри гордостта си, че през годините на промени и трудности в модния бизнес е успяла да съхрани семейния бранд, основан от родителите й през 1953 г. Анджела Мисони наследи майка си Росита на поста творчески директор на „Мисони“ през 1997 г..

Разноцветна както обикновено, колекцията на „Мисони“ за сезона пролет/лято 2018 г. включва прозрачни рокли и поли, съчетани със съответен топ, предизвикателни бански костюми под къси сака и жилетки, костюми със сака и панталони в свежи тонове, ярки клинове в съчетание с пуловери в цветовете на дъгата. Разноцветните нюанси присъстваха и моделите, предназначени за мъже.

Ден по-рано Донатела Версаче почете 20-годишнината от убийството на брат си Джани Версаче със звездно ревю, на финала на което към дизайнерката се присъединиха бившите супермодели Карла Бруни, Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Синди Крофорд и Хелена Кристенсен, облечени в златисти рокли.


Повече информация Виж всички