Аксесоарите, които ще носим през сезон есен-зима 2018/19 година

| от |


Folli Follie представя „From Athens With Love“ – новата кампания за сезон есен-зима 2018-19 година. Тя е заснета в родното място на Folli Follie – неотразимата Атина.

Този сезон Folli Follie кани всички да открият своите уникални колекции аксесоари, представяйки прекрасни стилове, които пасват на всяко сутрешно или вечерно облекло.

Чантата

Клъч чанти, чанти с къси и дълги дръжки, всички те са изключително стилни! Folli Follie представя модерен и забавен вариант на любимия си pad ефект в новите Crazy Puff аксесоари. Уникална колекция в многобройни стилове и текстил с мек кадифен завършек или лек блясък, която ще се превърне в любим моден атрибут на стилните жени, които оценяват както функционалността, така и високата естетика в ежедневния си натоварен ден. Предлагат се в синьо и червено, за да придружават с много стил всяка визия в хладните сутрини и вечери през този сезон.

Очилата

От елегантните кръгли рамки до цветни стъкла или рамки, слънчевите очила за този сезон са свежи и многолики, отлично допълнение на всяка визия и вкус. Поп кралица, истинска дива или муза на бохемите, тези street нюанси са всичко, от което се нуждаете през този сезон.

Бижутата

Легендарният мотив на Folli Follie от четири сърца, Heart4Heart, отново заема главна роля в колекция Miss Heart4Heart. Изобилие от искрящи сърца, елегантно свързани, за да изпъкнат с нова сила, изработени от чисто сребро, които ще направят вашите вечери бляскави! За вечерната ви визия изберете между дълги обеци до раменете или обеци с преплетени двойни кръгове. Украсени с цирконии, новите единични и двойни гривни, заедно с дългите и къси колиета, ще паснат идеално на всеки вкус!

Часовниците

Любимите на марката окръжности сега са модните окръжности! Folli Follie продължава успешната история на колекцията Metal Chic с представянето на нови часовници, които придават на тази забележителна минималистична линия нов непреходен характер. Елегантните часовници от колекцията Metal Chic са изработени от неръждаема стомана, с овални корпуси и циферблати с римски цифри. Те се предлагат в разнообразни варианти на верижки със сребърно, розово или жълто златно покритие и цветни каишки в бежово, червено, черно и синьо. Времето за Metal Chic започва сега и трае вечно!


Повече информация Виж всички