5 любими неща в гардероба на…Веси

| от Веселина Мартинова |


Веселина Мартинова-Кушиновае онези хора, които много обичат да работят. Сещате се – отговарят на мейлите веднага, независимо дали е работен ден или уикенд, влизат от среща в среща, редуват проектите с отчети.

Тя е част от екипа на FF Group Bulgaria от 2009 г., от четири години е маркетинг мениджър в компанията. У нас групата представлява световни брандове – Nike, Converse, Folli Follie, Juicy Couture и други.

“Обичам работата си, тя ми носи изключително удоволствие и ме държи непрекъснато в кондиция.”

Веси е и един от основателите на Nike+Run Club – отворен клуб за бягане, към който може да се присъедини всеки желаещ, независимо от марката маратонки, с които е обут.

Но тя не ходи само с маратонки. Освен човек със спортен дух, Веси е и моден гуру, който се съгласи тази седмица да се включи в модната ни рубрика „5 любими неща в гардероба на…“, за което й благодарим.

Вижте без какво не може една жена – олицетворение на активния, градски начин на живот.

Бял панталон Maison Scotch

Maison Scotch е дамската линия на известната амстердамска марка Scotch & Soda. От години нещата им са ми много любими. Стилът им е небрежно urban, изчистен, с много удобни кройки. Популярни са като „намачката” марка, защото повечето им модели са от лен и памук. Страхотни са за сезон пролет-лято! Отдавна искам да си взема бял панталон и все не намирам подходящия, но този е моят! Супер як, седи много добре, удобен е и не прозира – чест проблем при светлите панталони. Този модел има много яки малки детайли, копчета и надписи отвътре, които не се виждат, но са cool J. Така че, този сезон съм на „Скоч и сода”, моля.

кам

Очила и тениска Armani Exchange

За мен това е марката на младите и динамичните хора, но и на нестандартните, като изключително интересната Елиът Съмнър – музикант, поет, бунтар.. Нейната творческа биография напълно отговаря на духа на марката. Понеже слънчевите очила са аксесоар, без който не мога независимо дали навън действително грее слънце или се излива порой, този модел ми стана любим. Винаги е в чантата ми. Тениската е класическа черно-бяла, която идеално пасва на белия панталон, а може да се комбинира и с много други.

тъжб

Часовник Santorini Flower на Folli Follie

Santorini Flower на Folli Follie не е просто часовник. С много женствен и ненатрапчив дизайн, този знак за индивидуалност е едно съвършено съчетание от майсторска изработка, блясък и функционалност. Той е от стомана с розова позлата, а циферблатът е от седефи, които оформят цветето на Санторини. Мога да го нося по всяко време и за всеки повод. Той си стои небрежно на ръката ми, когато съм на срещи, когато бягам, когато съм на бар с приятели, а без проблем мога да го сложа и на сватба, в съчетание с официална рокля.

DSC07776

Парфюм Hugo Boss The Scent

Подарък от скъпа за мен приятелка и поради това много ценен. С аромат на белоснежна фрезия и сочна праскова. Просто неустоим. Кара ме да се чувствам свободна, свежа и пълна с енергия.

ъуй

И на финала – моя любим Converse

Класическия червен Chuck. Това е обувката,която можеш да обуеш винаги и навсякъде. За всякакъв повод и с всичко.

IMG_4713

В допълнение към „Моите 5“, винаги нося в чантата си чадър, а напоследък и едно вълшебно кремче Remescar, което ми дадоха за проба, а се оказа незаменимо – спасява ме в дни, в който очите ми са много уморени. Винаги държа в чантата си и бутилка зареждаща вода Oshee, с витамини и магнезий.


Повече информация Виж всички