5 любими неща в гардероба на…Искра

| от Хрис Караиванова |


Нашият нов гост в рубриката, която ровичка из гардеробите ви, е Искра Василева. Тя е на 30 години, но никога няма да й ги дадете, защото ще ви излъже с излъчване на нежно малко момиче и гладък порцеланов тен. Освен това, точно както е присъщо на младостта, Искра е заклета романтичка и това се забелязва и във визията й – изчистена и ненатрапваща се, но определено много свежа и със закачливи нотки.

искра

Искра е комуникатор по професия, като завършва образованието си в Берлин. Животът в Германия й е повлиял дотолкова, че да я научи на точност и прецизност, но в никакъв случай не й е предал от онази немска студенина, за която знаем немалко. Напротив, Искра е открита и чаровна, винаги готова да се отзове и да помогне.

Когато времето навън е дъждовно, както напоследък се случва често, Искра обича да бъде в уюта на дома си, да чете или понякога просто да бъде сама със себе си. Слънчевите дни са запазени за пътувания в страната и чужбина, а тонусът често бива осигурен от йога занимания.

Където и да срещнете това момиче, ще запомните изразително красивата й усмивка, а днес ще можете да се потопите и в малка част от нейния стилен моден свят. Ето петте любими неща в гардероба на Искра.

1. Обувките – винаги в нестандартен цвят
С риск за повторя страстта на всяка жена към обувките, споделям с вас своите находки. Обичам да избирам интересни модели и винаги залагам на различни цветове. Имам доста попадения, които съм намерила съвсем случайно по разпродажбите в Берлин и у нас. Трябва да призная, че рядко можете да ме видите на висок ток, но когато реша да обуя такива обувки, то те винаги са в цвят, контрастен на останалата част от облеклото ми.

На снимката се виждат любимите ми розови обувки на платформа. Бяха последният чифт, когато ги закупих в края на миналото лято. Невероятно леки и удобни са, а и приятелят ми постоянно ме кара да ги обувам.

обувките

2. Колиетата – винаги уникати
За мен уникалното колие може да направи и най-обикновения аутфит хит. Преди години поискаха от мен да опиша с една дума желания подарък за Коледа и аз казах „уникален“. Тогава получих едно колие, а на картичката моята приятелка беше написала „Уникално е, обещавам!“. Оттогава следвам тази максима – може да е евтино, може дори да е намерено в гараж в краен квартал или на сергия на улицата – важното е да е единствено по рода си. А колието с велосипед е любимото ми, нося го много често както в ежедневието, така и за по-официални случаи.

колиета

3. Роклята с голямо „Р“
Любимата ми рокля, купена от Манго преди години за сватба на моя приятелка. Купена в момент на отчаяние, тъй като просто не откривах това, което исках, тази рокля се превърна в любима част от гардероба ми. С нея винаги се чувствам като героиня от „Дяволът носи Прада“. Коланът придава онова строго бизнес излъчване, като същевременно прави роклята много елегантна. При тази рокля токът задължително трябва да е висок.

рокля

4. Ризата – няма друга такава, една на милион
Тази риза винаги обира всички овации, където и да се появя с нея. Питали са ме стотици пъти от къде е купена, а истината е, че не помня как и къде съм попаднала на тази находка. Обичам я, защото с каквото и да я облечеш, пола – къса и дълга, или панталон, винаги получавам поне един комплимент. А с колана комбинацията става още по-добра.

ризата

5. Сламена шапка и чанта – нося Индия с мен всеки ден
Издадох се – купени са от Индия. Шапката е правена ръчно, за чантата се съмнявам…но ги открих на едно малко павильонче в края на оживената търговска улица, където никой не се спираше. Точно на такива места откривам неподозирани скъпоценности.

шапка