5 любими неща в гардероба на…Гени Дакова

| от Хрис Караиванова |


Днес ще ви запознаем с един много готин човек – усмихнат и слънчев. Това е Гени Дакова – годините не й личат и тя не се интересува особено от тях и все пак за статистиката Гени е на 41, с две момчета – на 17 и 12. Омъжена, при това щастливо!

unnamed (7)

Гени работи като мениджър в рекламна агенция, заобиколена от млади хора. Смята, че няма как да остарее сред толкова щури и шарени лица. Самата тя има душа на дете,експресивна и жизнена, и често те заразява със своя дух.

Освен да разчитате на Гени да ви бъде ведра компания в трудни и весели моменти, можете спокойно да я послушате, когато става въпрос за обувки. Тя ги обожава. „Обичам да разглеждам, обича да чете за обувки – марки, истории, трендове“, оправдава се Гени. И, разбира се, обича да купува обувки. Грижи се за тях с особена любов и съхранява всеки чифт в кутии. Преди години нейна приятелка се шегува, че тази страст споделят само жените, които не се чувстват здраво стъпили на земята и се опитват да се „заземят“ с обувките си.

Дали твърдението е вярно или не, не зная, носъм сигурна, че селекцията на Гени ще ви хареса. Разгледайте я надолу.

1. Лятно кожено яке на Fornarina
Купих си го преди няколко години, след като толкова дълго бях търсила нещо подобно. С лека подплата, мека и фина кожа, три четвърт ръкав и в този прекрасен нюанс на коняк. Колкото повече остарява, толкова по-хубаво става. Нося го и с дънки и с официални рокли. Видяло е много летни морски купони.

unnamed (5)

2. Дълга плисирана пола Зара
Това беше любов от пръв поглед. Първата ми дълга пола в гардероба. Преди нея бях скептична към този тип дреха. Сега винаги, когато я облека, се чувствам много специална и женствена. Нося я и на ток или с ниски сандали и знам, че с нея няма как да сбъркам.

unnamed (2)

3. Обувки на Dior
Видях ги една вечер на светещата витрина на бутик в София и ме привлякоха като магнит. Сториха ми се твърде скъпа инвестиция за обувки, които бих носила рядко и то при много специални случаи. Мина време и при едно пътуване до Италия те ме чакаха в аутлета на бутика. Само един чифт, моят номер. Било е писано да се срещнем.

unnamed (6)

4. Клъч на Valentino
Той си намери място в гардероба ми заради обувките на Dior. Много си паснаха. Не е най-удобната чанта, която имам, и нищо не се събира вътре, обаче е много шик. Много партита е посетил, много питиета е опитал, но нищо не може да наруши добрия му фасон.

unnamed (4)

5. И очилата Loius Vuitton
Вече 5 години не се разделям с тях. Истината е, че това е мъжки модел на марката. Съпругът ми си ги купи, но бяха негови само няколко часа. В момента, в който ги сложих, видях че просто са направени за мен. Ходя с тъмни очила целогодишно и с тези сме неразделни. На няколко пъти се пробвах да си купя друг модел през, но, уви, неуспешно.

unnamed (3)


Повече информация Виж всички