4 очевидни признака, че си нямате гадже

| от MamaMia, по Adme.ru |


Има една интересна зависимост от типа „колкото повече, толкова повече“ и тя работи по отношение на връзките. Колкото повече нямаме гадже, толкова повече… нямаме гадже. В един миг започва да ни личи. Ето ги и нещата, които ни издават и ни карат да изглеждаме отчаяно.

Всичко на показ

Дълбоко деколте, къса пола, ярко червило – мъжете не са твръде сложно устроени, те се ловят на подобни въдички. Не бива да се прекалява обаче. Съчетаете ли няколко такива елемента, сигурно ще ви обърнат внимание, но дали това ще е вниманието, от което имате нужда…

Зарежете инстаграмите на Кардашиянови и не ги използвайте за модел. В реалния живот никога не съчетавайте къса пола с дълбоко деколте или ярко червило с дебела очна линия и сенки – ще изглеждате вулгарно по един отблъскващ начин. Има варианти да стъпвате деликатно по опънатото въже между елегантно и лъстиво, без да залитате в крайности.

Абсолютна запуснатост

Това пък е другата крайност, в която не е добре да изпададе. Немита коса, прибрана как да е на опашка, развлечени дрехи, ортопедични обувки – подобни неща се срещат у жените, които не предизвикват интерес у мъжете (среща се даже при омъжени жени).

Да, фразата „обличам се за себе си“ е доволно лицемерна, да, прекалената суета не е хубава, но от едното уважение към себе си, не е редно да се запускате до степен да отблъсквате околните.

Невидимка

Среща се при неуверени жени, които не просто не привличат внимание, но се страхуват от него, не знаят какво да правят и се чувстват застрашени. При сегашния климат на мъжко-женски взаимоотношения, сигурно ще виждаме повече невидимки – плахи, затворени, сиво-кафяви птички, които бързат да се заровят в уюта на единично гнезденце.

Твърде много грим

Боядисани вежди, изкуствени мигли, дебели очни линии, тонове фон дьо тен, ярки червила, нокти с нарисувани по тях произведения на миниатюризма… Както казахме, понякога има начин това да изглежда добре на снимка, но като цяло е доста тъпо, пък и плаши мъжете. Те далече не са онези куражлии, за които ги смятаме, и ужасно се плашат от отчаяно момиче, което чака сгоден повод да им увисне на врата.


Повече информация Виж всички