Тайни любовни срещи за жените Скорпион през 2017

| от MamaMia |


През 2017 година Юпитер, планетата на късмета и разширението ще преминава през дванадесети дом (тайното, скритото, творчество, психика, институции) на знака Скорпион, следователно може да се очаква при повечето от нежните представителки на знака да има неща, които къкрят под повърхността през годината, които са тайни и скрити от околните.

Възможно е дамите от зодията да подготвят бъдещ план за развитие, както в личната, така и в професионалната сфера, да сключват тайни договорки и споразумения, да подготвят почвата за бъдещи първи стъпки, които е най-добре да предприемат след октомври 2017, когато планетата ще влезе в техния знак и ще им даде добър попътен вятър.

През месеците до октомври ще имат късмет най-вече при работата с институции, творческите занимания, медицинските манипулации и пътуванията извън страната.

Любов

Заради разположението на Юпитер в дванадесети дом е много вероятно някои от дамите Скорпион да са силно влюбени през годината и да са готови на големи жертви за любимия. Не е изключено да имат слабост към хора с проблеми или някакъв вид зависимост, които те да се опитват да оправят и излекуват. При всички случаи им се препоръчва да не предприемат прибързани стъпки в любовен план и да не дават не добре премислени обещания.

За по сериозни стъпки, афиширане на взаимоотношения и задълбочаване на връзки е добре да изчакат началото на октомври.

Възможно е също така през годината някои от нежните представителки на знака да заформят тайни любовни отношения. Тези от тях, които са заети не е изключено да започнат паралелна връзка, докато свободните ще имат афинитет към обвързани партньори. И в двата случая ще има срещи при закрити врати и не докрай използван потенциал на отношенията.

Работа и пари

Сатурн, планетата на задръжките и ограниченията ще преминава през втори дом (пари, ценности), което ще направи годината не много лесна във финансов план за дамите Скорпион. Те ще имат усещането, че са недооценени и че влагат много повече усилия в работата си от обикновено.

Важно е да запомнят, че въпреки това усещане, ако останат достатъчно старателни и отговорни, както към себе си, така и към другите, изпълняват ангажиментите си сериозно и последователно, ще бъдат възнаградени и ще направят впечатление на заобикалящите. Не е изключено дори да успеят да положат основите на нещо значимо в професионален план, което в последствие да надграждат и развиват.

Най-много успех се очаква да имат, ако работата им е свързана със строителни дейности, стоматология или държавни структури и институции.

Здраве и тонус

Възможно е през 2017 година дамите Скорпион да имат различни хронични болежки, проблеми с костите, зъбите, ставите или кожата. Много е важно да бъдат много отговорни към здравето си, да се пазят от излишен стрес и да се хранят здравословно. Препоръчва им се да спортуват редовно и да се грижат за добрия си тонус.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.