Перфектна година за бебета за Рибите

| от MamaMia |


През 2017 година нежните представителки на знака Риби ще бъдат изключително практични и целеустремени. Сатурн, планетата на задръжките и ограниченията ще преминава през десетия дом на знака (кариера и обществено положение) и заради това й разположение те ще имат усещането, че са подложени на изпитание и са гледани под лупа от висшестоящи или хора с власт.

Амбицията да се докажат ще ги мотивира да работят над имиджа си. Повечето от тях ще стартират значими проекти и ще създадат трайни социални контакти, които с времето ще надграждат, но и които ще им дадат здрава основа за по нататъшно развитие и просперитет.

Любов

За жените Риби 2017 година е много добра за създаване на наследник, защото Юпитер, планетата на късмета и щастието ще преминава през осмия дом на знака (трансформации, бременност), което й разположение ще накара някои от сериозно обвързаните представителки на знака да се решат на тази стъпка.

Тези, които вече са я предприели или все още им е рано, биха могли да изразят разположението на планетата, като предприемат съвместна финансова инвестиция с любимия, направят ремонт или обновят интериора на дома, в който живеят.

При свободните дами от зодията на преден план ще е страстта в отношенията и те ще стартират връзки единствено, когато химията им с избраника е достатъчно силна и поглъщаща ги.

Най-вече ще ги привличат магнетични, трудно достъпни, но и чувствени мъже.

Работа и пари

В професионален план нежните представителки на знака, ги чакат сериозни изпитания. Някои от тях ще си имат проблем с човек, с когото им се налага да работят и когото им е трудно да прескочат. Но именно благодарение на желанието да се справят със ситуацията по най-добрия начин, ще впрегнат всичките си сили и ще станат максимално ефективни и открояващи се. Ще изпъкнат над останалите и след известна доза старание ще смажат конкуренцията с финес.

Най-много успех и финансови постъпления ще имат тези от тях, чиято работа е свързана с чужди пари, инвестиции, счетоводство, медицина и психотерапия.

Здраве и тонус

При дамите Риби са възможни проблеми със зъбите, кожата, стомаха и гърлото през годината. Добре е да са грижат за себе си и да се стараят да разпускат ефективно с редовни занимания с йога, спа процедури, творчество и плуване. Така няма да натрупват излишен стрес и тонусът им ще добър.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.