Пътувания в чужбина и кариерен възход за жените Водолей през 2017

| от MamaMia |


Преминаването на Сатурн, планетата на задръжките и ограниченията, през единадесети дом (мечти, цели, приятелства, социални контакти) на знака Водолей през 2017 година ще принуди нежните представителки на зодията да структурират по-добре целите си, да избистрят мечтите си и бавно, но сигурно да се насочат към осъществяването им.

Не е изключено някои от тях да приключат стари познанства през годината и да преустановяват затормозяващи ги социални контакти, но за сметка на това ще им се отворят нови врати и нови възможности, благодарение на хора, които през годината ще навлязат в живота им.

Юпитер, планетата на късмета и щастието ще преминава през девети дом (чужбина, чужденци, право, разширение на мирогледа), благодарение на което нежните представителки на знака Водолей ще имат късмет с ученето на нови неща, пътуванията в чужбина, запознанствата с чужденци, решаването на правни и философски проблеми.

Любов

В любовен план жените Водолей ги чакат интересни събития. При заетите от тях, любимия човек ще е изключително изобретателен и честичко ще ги вади от рутината на ежедневието, предлагайки им съвместни почивки, занимания и удоволствия, докато свободните представителки на знака ще имат шанса да срещнат своята нова половинка покрай техен приятел или познат, практикувайки любимо хоби или спорт или пътувайки в страна или чужбина.

Работа и пари

Дамите Водолей ще успеят да направят истински пробив в своята кариера през годината. Повечето от тях ще натрупат нови знания и ще се подложат на допълнителна квалификация . Успехът им ще е видим най-вече след края на септември, когато ще стъпят на нова, но достатъчно стабилна плоскост и ще получат възможността да демонстрират талантите и възможностите си пред по-голям кръг от хора.

Финансово ще се справят добре и някои от тях ще направят печеливши инвестиции с недвижима собственост или нови технологии, които по всяка вероятност ще се окажат печеливши.

Здраве и тонус

Представителките на знака Водолей ще се чувстват доста добре в здравословен план през годината. Препоръчва им се да внимават за натрупване на излишни килограми. Редовните спортни занимания, умереното хранене и избягването на консумацията на вредни храни и напитки ще им се отразят доста добре на тонуса.

Слабите места през годината ще им бъдат нервната система, пикочо-половата система, главата и корема.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.