Куентин Тарантино се ожени за певицата Даниела Пик

| от MamaMia |


Режисьорът Куентин Тарантино се ожени за израелската певица и модел Даниела Пик. Миналото лято те обявиха своя годеж, като споделиха, че са изключително щастливи и нямат търпение за големия ден.

 

https://www.instagram.com/p/BqxWM-fHsyw/

 

Всъщност това е първи брак на 55-годишния режисьор. Двамата се запознават през 2009 година на премиерата на филма на Тарантино в Израел – „Гадни копилета“. Те започват връзка, която първоначално е доста непостоянна. Режисьорът винаги е бил много отдаден на работата си, поставяйки я на първо място. Той много често е казвал в интервюта, че предпочита да пожертва семейния си живот в името на кариерата си, защото е сигурен, че ако се ожени, това би попречило на работата му.

 

 

Явно, когато се появи подходящият човек – всичко е възможно. Сватбата на двойката е била скромна и малка. Церемонията се е провела в Лос Анджелис, а малко по-късно приемът се е състоял в Бевърли Хилс.

 

https://www.instagram.com/p/BqxMt2slJyb/

 

Даниела бе избрала нежна, изчистена рокля с гол гръб и тънки презрамки. Режисьорът, както винаги, бе заложил на класически, черен костюм.


Повече информация Виж всички