Колко деца има Илън Мъск в крайна сметка?

| от MamaMia |


Ще ви бъде простено, ако загубите бройката в този момент, тъй като бебета № 8 и 9 на изпълнителния директор на Tesla бяха напълно неочаквано обявени… Семейната история на Илън Мъск е една от най-странните и противоречиви, за които сме чували.

През юни тази година Илън Мъск коментира намаляващото население в САЩ в Twitter, като изтъкна, че той си изпълнява своята роля, ​​за да коригира това, което според него е “ демографска катастрофа“. Този коментар на Мъск се отново стана обект на внимание, след като по-рано тази седмица беше разкрито, че той тайно е станал родител на двойка близнаци през ноември миналата година, с което общият брой на децата, които е баща, стана… девет. По повода той коментира, че положението му е необичайно, тъй като обикновено, колкото по-богат е човек, толкова по-малко деца има.

Вижте още: Илън Мъск – Човек на годината, Tesla – сексуални насилници?

Кои са в крайна сметка децата на Мъск?

Близнаците

Главният изпълнителен директор на SpaceX се радва на близнаци с един от мениджърите в неговата компания за изкуствен интелект Neuralink, според Newsweek. Шивон Зилис е експерт по изкуствен интелект и според съобщеното е работила за компанията от пет години. Business Insider разпространи информация, че двойката се е сдобила с близнаци през ноември 2021 г. Съобщава се, че Зилис и Мъск са подали правни документи за промяна на имената на близнаците, за да отразяват това на баща им. Разкритието шокира мнозина, тъй като Мъск и неговият партньор, музикантът Граймс, посрещнаха второто си бебе, този път чрез сурогатна майка, през декември същата година.

Невада Мъск (починал)

В интервю за Marie Claire от 2010 г. Джъстин Уилсън, първата съпруга на Мъск, пише, че първото им дете, Невада, е починало на 10-седмична възраст. Уилсън разказва, че е отишла да сложи сина си да спи в леглото му както обикновено и той просто е спрял да диша. Медиците установяват като причина синдрома на детската внезапна смърт.

Грифин Мъск и Вивиан Джена Уилсън

В същата публикация Уилсън споделя, че тя и Мъск са се опитали тя отново да забременее възможно най-бързо след смъртта на първото им дете. Двойката се обръща към ин витро оплождане и Уилсън ражда близнаците Грифин и Ксавие Мъск през април 2004 г. През юни тази година Ксавие Мъск подаде правно искане да промени името си на Вивиан Джена Уилсън. Молбата е удовлетворена. Вивиан каза, че промяната на името е, за да отрази нейния пол и защото не иска да бъде свързана със своя биологичен баща по какъвто и да е начин, или под каквато и да било форма.

Вижте още: Сурогатството не прави Приянка Чопра по-малко майка

Кай, Саксън и Деймиън Мъск

Само две години след раждането на близнаци, Уилсън и Мъск стават родители на тризнаци. Кай, Саксън и Деймиън Мъск са родени през януари 2006 г. В Ted Talk Уилсън разкрива, че двойката отново се е обърнала към ин витро оплождане за разрастването на семейството си. Уилсъ и Мъск се ожени през 2000 г. и се развеждат през 2008 г. След развода попечителството над децата е споделено.

X Æ A-Xii Мъск

През май 2018 г., след бурни няколко години на разбити бракове и връзки с жени, между които Талула Райли и дори печално известната Амбър Хърд, Мъск започва да се среща с музиканта Граймс. Две години по-късно тя ражда техния син, X Æ A-Xii. В интервю за Rolling Stone Граймс споделя, че бременността е безумна жертва и че износването на бебето до термина изисква да пожертваш тялото и свободата си. Тя го приема като огромна и непосилна обвързаност. Последните месеци са действали на нервите ѝ и често са я карали да колабира. Граймс разказва още, че вярва, че Мъск смята X, както детето е наричано накратко, за свое протеже и наследник.

Exa Dark Sideræl Мъск

Въпреки че Мъск и Граймс се среща и разделя от години, двойката изглежда вече се е разделила окончателно през декември 2021 г., когато се сдобива с момиченце чрез сурогатна майка. Exa Dark Sideræl е първата дъщеря на основателя на SpaceX. Прякорът ѝ е Y.

Граймс по-късно нарича връзката си с Мъск „флуидна“. Тя разкрива, че живеят в отделни къщи, но са най-добри приятели и се виждат постоянно. Според нея отношенията им са функционални и планират да имат още деца.

Вижте още: 

Сложният личен живот на Кристиано Роналдо


Повече информация Виж всички