Кога ще се роди кралското бебе на Уилиям и Кейт?

| от Mama Mia |


След новината за бременността на херцогинята на Кембридж, която очаква трето дете, един от големите въпроси беше кога е терминът. Вчера от Кенсингтън палас разкриха мистерията. Очаква се бебето да се роди през април.

Съобщението бе обявено в Twitter.

Така бяха опровергани слуховете, разпространени от таблоидите, че Кейт чака близнаци.

Това е третото дете на кралското семейство – те вече имат едно момче – принц Джордж на 4 години и двегодишната принцеса Шарлът.

Новината за бременността на Кейт се появи в края на септември, съвсем рано, тъй като се наложи тя да отмени някои от своите ангажименти. Това изискваше обяснение.

Както при предишните си бременности, херцогинята страда от силно сутрешно гадене, което я караше да лежи на легло. Но преди седмици тя отново се появи на публично събитие и изглеждаше прекрасно, с леко личащо си вече коремче.

Явно проблемите са минали, защото е планирано посещение на Кейт и Уилям във Финландия в началото на годината.

Терминът през април означава, че в момента Кейт е бременна в четвъртия месец.

Момче или момиче?

Макар че не е невъзможно, те да не знаят вече пола на бъдещото дете, все още не е ясно дали то ще бъде момче или момиче. Поне нищо не са обявили досега.

Букмейкърите вече приемат сериозни залагания за името. Който познае цялото име на кралското бебе, ще спечели сериозна сума пари.

Засега залаганията за традиционните британски имена като Алис, Елизабет, Виктория и Александра, но също и Грейс и Мери.

Ако е момче, предположенията са за Филип, така се казва прадядото, Джеймс, но също и Артър, Алберт и Хенри.

Явно Кейт и Уилям не се притесняват да имат повече деца, те нямат финансови проблеми, а и е традиция в кралските семейства да има много потенциални наследници.

Вижте още снимки на бременната Кейт и на децата в галерията.