2017: Финансов подем за жените Дева

| от MamaMia |


През 2017 година планетата Сатурн, небесното тяло, което отговаря за задръжките и ограниченията, ще преминава през четвърти дом на знака Дева (семейство, дом), което й разположение ще насочи вниманието на нежните представителки на знака към домашните дела и уют.

Някои от дамите ще имат ангажименти с по-стари роднини и ще им се наложи да се грижат за тях през годината, докато други ще отделят специално внимание на съпрузите и децата си.
Възможни са също така ремонтни и строителни дейности, както и закупуване на нови мебели и уреди.

Любов

Свободните дами от знака ще имат желание да срещнат човек, който споделя вижданията им за света и с когото разговорите винаги са интересни. Много е вероятно да попътуват известно време, избистряйки си образа на идеалния за тях любим, което ще им даде възможност да се срещнат с много и различни хора.

Много вероятно вниманието им да бъде привлечено от чужденец, адвокат, философ, преподавател, спортист или авантюрист.
Заетите представителки от знака ще поемат отговорност за връзките си и не е изключено да им се наложи да оказват подкрепа на човека до тях, докато той преминава през труден период.

Работа и пари

Дамите Дева ще имат една наистина успешна година във финансов план. Много е вероятно да успеят да спечелят много повече пари от предходната година. Възможно е да получат забавени плащания, да започнат нова по-доходоносна работа или да получат повишение на заплатата.

2017 е добра за големи покупки и инвестиции, за големи печеливши сделки, както и за сключване на нови бизнес партньорства.

Здраве и тонус

Дамите Дева, които имат хронични болежки или здравословни проблеми, през тази година ще имат значително подобрение на състоянието.

Тонусът им ще е добър и ще са изключително бодри, докато извършват ежедневните си дела и посрещат предизвикателствата, които им се изправят през годината.

При всички случаи е добре да се грижат за имунната си система и да се хранят здравословно, поемайки необходимото количество витамини и минерали.

Хороскопите на MamaMia.bg се изготвят от астролога Ерма Байловска. Ако имате желание да прочетете своя индивидуален хороскоп, моля пишете ни на office@mamamia.bg. Цените на индивидуалния хороскоп са следните:
Кратък месечен хороскоп (най-важните тенденции за месеца) – 40 лв.
Подробен годишен хороскоп (5-6 страници) – 70 лв.
Подробен месечен хороскоп – 60 лв.
Може да поръчате и хороскоп за една от сферите, която ви вълнува повече от другите: любов, здраве или работа+пари. Цената е 60лв.
Плащането се извършва по банков път преди да получите хороскопа си.


Повече информация Виж всички