Ето кои са победителите в конкурса на Mamamia и LIERAC

| от MamaMia |

Скъпи майки, бащи, бъдещи родители, не-майки и не-татковци!

Точно преди месец от Mamamia.bg обявихме конкурс, с който призовахме вас, читателите, да ни изпратите личните си истории от периода на пандемията.

И вие го направихте. Не само го направихте, но и буквално препълнихте служебната поща с най-разнообразни истории, снимки, разкази и разсъждения – някои от които направо ни спряха дъха!

Получихме десетки истории от читатели от цялата страна – от Северозападна България, от Благоевградско, от Пловдивско, Русенско, Старозагорско, от София, Варна, Бургас, Добрич и дори от Западните Родопи.

И въпреки че темата на текстовете беше обща, начинът, по който разказахте случилото се, беше изключително разнообразен. Четохме кратки текстове, придружени със снимки, които ни върнаха вярата в доброто през този тежък период. Получихме и дълги, изключително артистични текстове, в които определено си личеше талантът на разказвачите. Имаше високограмотни текстове, както и такива, изпълнени с чувство и отношение.

С една дума: „Моята история от изолацията“ се оказа повече от успешен експеримент.

И май е време да определим победителите. А изобщо не беше лесно да ги изберем, затова се наложи да прибегнем и до поощрителни награди!

Освен на петимата победители, които печелят по 1 бр. дневен и нощен луксозен гел-крем за нормална и комбинирана кожа от серията MAGNIFICENCE на LIERAC, както и крем-пяна LIERAC за бързо почистване на кожата, раздаваме и още три поощрителни награди.

На трима от вас, извън победителите, раздаваме 3 маски за лице за експресен лифтинг LIFT INTEGRAL на LIERAC.

Но първо да обявим победителите

Първата история, която силно ни впечатли, беше на Ина Тодорова Маслянкова. Тя искрено разказа за раздялата с мъжа си по време на пандемията, както и за своето желание да се почувства отново млада и обичана. Тя успява, за което я поздравяваме – и се надяваме заслужената й награда наистина да я зарадва.

Мария Иванова Петрова пък ни изпрати история, която по нейните думи „не е разтърсваща“ и „не е необикновена“, но пък на нас много ни хареса. Може би защото я разказва учител. Или може би защото я разказва човек, отдаден напълно на професията си. Тя е вторият участник, който печели луксозен гел-крем MAGNIFICENCE  и крем-пяна oт LIERAC.

Соня Енчева Вутова ни изпрати изключително артистичен, искрен и добре написан текст от изолацията на семейството й в село Груково, Добрич. И ни спечели, независимо от дължината на литературната си творба. Честито за наградата, Соня!

През последните дни на конкурса получихме и кратък текст за екскурзия до Милано, отменена буквално в деня на заминаването. И Валерия Истаткова Томова спечели нашето положително отношение и определено си заслужи наградата.

Също толкова впечатляващ беше и текстът на Елина Трифонова Димитрова, решена да забременее точно по време на пандемията. Защото „животът винаги намира начин и се появява в правилното време, дори и на нас да не ни се струва точно така!“ Поздравления за наградата, Елина!

Ето и поощрителните награди

Сред текстовете, които ни направиха силно впечатление, беше изключително добре написаното, умно и грамотно изложение на Надежда Станулова-Делкова (надяваме се, че все още има време да учи китайски, въпреки отмяната на извънредното положение).

Хареса ни и краткото признание на Яна Илиева Петкова от Добрич за отменената й сватба.

Впечатли ни приятният текст и снимките на денталния лекар Десислава Апостолова-Краваева (поздравления, имате прекрасно семейство!), запомнихме и Теодорина Тодорова, която свързва технологиите с любовта по интересен начин.

Благодарим и на Стойна Вахдат от Пловдив за добре написаните разсъждения относно COVID-19. Петя Стефанова Танчева от Стара Загора пък ни изпрати забавно описана история за втората си бременност, която доста ни хареса. И най-накрая Весела Халтъкова от Варна ни напомни за забавната част от пандемията с доста добре написан обширен текст. Благодарим, Весела!

Трите участника, които печелят 3 лифтинг маски за лице от LIERAC са:

Надежда Станулова-Делкова, Петя Стефанова Танчева и Весела Халтъкова.

През следващите седмици ще споделим с читателите на Mamamia.bg най-интересните изпратени истории.

Честито на всички!

Раздаването на наградите е съобразено с общите условия на играта, които бяха предварително публикувани. Можете да ги прочетете отново ТУК.

Ще се свържем с вас, за да се разберем как да получите своите награди.

Напомняме, че доставката е за сметка на печелившия.