Ето кои са победителите в конкурса на Mamamia и LIERAC

| от MamaMia |


Скъпи майки, бащи, бъдещи родители, не-майки и не-татковци!

Точно преди месец от Mamamia.bg обявихме конкурс, с който призовахме вас, читателите, да ни изпратите личните си истории от периода на пандемията.

И вие го направихте. Не само го направихте, но и буквално препълнихте служебната поща с най-разнообразни истории, снимки, разкази и разсъждения – някои от които направо ни спряха дъха!

Получихме десетки истории от читатели от цялата страна – от Северозападна България, от Благоевградско, от Пловдивско, Русенско, Старозагорско, от София, Варна, Бургас, Добрич и дори от Западните Родопи.

И въпреки че темата на текстовете беше обща, начинът, по който разказахте случилото се, беше изключително разнообразен. Четохме кратки текстове, придружени със снимки, които ни върнаха вярата в доброто през този тежък период. Получихме и дълги, изключително артистични текстове, в които определено си личеше талантът на разказвачите. Имаше високограмотни текстове, както и такива, изпълнени с чувство и отношение.

С една дума: „Моята история от изолацията“ се оказа повече от успешен експеримент.

И май е време да определим победителите. А изобщо не беше лесно да ги изберем, затова се наложи да прибегнем и до поощрителни награди!

Освен на петимата победители, които печелят по 1 бр. дневен и нощенлуксозен гел-крем за нормална и комбинирана кожа от серията MAGNIFICENCE на LIERAC, както и крем-пяна LIERACза бързо почистване на кожата, раздаваме иоще три поощрителни награди.

На трима от вас, извън победителите, раздаваме 3 маски за лицеза експресен лифтингLIFT INTEGRAL на LIERAC.

Но първо да обявим победителите

Първата история, която силно ни впечатли, беше на Ина Тодорова Маслянкова. Тя искрено разказа за раздялата с мъжа си по време на пандемията, както и за своето желание да се почувства отново млада и обичана. Тя успява, за което я поздравяваме – и се надяваме заслужената й награда наистина да я зарадва.

Мария Иванова Петрова пък ни изпрати история, която по нейните думи „не е разтърсваща“ и „не е необикновена“, но пък на нас много ни хареса. Може би защото я разказва учител. Или може би защото я разказва човек, отдаден напълно на професията си. Тя е вторият участник, който печели луксозен гел-крем MAGNIFICENCE и крем-пяна oт LIERAC.

Соня Енчева Вутова ни изпрати изключително артистичен, искрен и добре написан текст от изолацията на семейството й в село Груково, Добрич. И ни спечели, независимо от дължината на литературната си творба. Честито за наградата, Соня!

През последните дни на конкурса получихме и кратък текст за екскурзия до Милано, отменена буквално в деня на заминаването. И Валерия Истаткова Томова спечели нашето положително отношение и определено си заслужи наградата.

Също толкова впечатляващ беше и текстът на Елина Трифонова Димитрова, решена да забременее точно по време на пандемията. Защото „животът винаги намира начин и се появява в правилното време, дори и на нас да не ни се струва точно така!“ Поздравления за наградата, Елина!

Ето и поощрителните награди

Сред текстовете, които ни направиха силно впечатление, беше изключително добре написаното, умно и грамотно изложение на Надежда Станулова-Делкова (надяваме се, че все още има време да учи китайски, въпреки отмяната на извънредното положение).

Хареса ни и краткото признание на Яна Илиева Петкова от Добрич за отменената й сватба.

Впечатли ни приятният текст и снимките на денталния лекар Десислава Апостолова-Краваева (поздравления, имате прекрасно семейство!), запомнихме и Теодорина Тодорова, която свързва технологиите с любовта по интересен начин.

Благодарим и на Стойна Вахдат от Пловдив за добре написаните разсъждения относно COVID-19. Петя Стефанова Танчева от Стара Загора пък ни изпрати забавно описана история за втората си бременност, която доста ни хареса. И най-накрая Весела Халтъкова от Варна ни напомни за забавната част от пандемията с доста добре написан обширен текст. Благодарим, Весела!

Трите участника, които печелят 3 лифтинг маски за лице от LIERAC са:

Надежда Станулова-Делкова, Петя Стефанова Танчева и Весела Халтъкова.

През следващите седмици ще споделим с читателите на Mamamia.bg най-интересните изпратени истории.

Честито на всички!

Раздаването на наградите е съобразено с общите условия на играта, които бяхапредварително публикувани. Можете да ги прочетете отново ТУК.

Ще се свържем с вас, за да се разберем как да получите своите награди.

Напомняме, че доставката е за сметка на печелившия.


Повече информация Виж всички