Конкурс на тема „Моята история от изолацията“

| от MamaMia |


Mamamia.bgобявява конкурс за текст на тема„Моята история от изолацията“.

С какво ще запомните последните месеци, в които пътуванията, работата, училището и потребностите ни бяха ограничени заради пандемията от коронавирус?

Очакваме вашия кратък личен текст.

5 от най-добрите истории ще получат страхотни награди – премиум козметика от LIERAC, а най-интересните и любопитни разкази ще бъдат публикувани през юни на нашия сайт.

Споделете вашата весела, тъжна, невероятна или просто лична история, свързана с времето, прекарано в изолация. Това може да е описание на случка, спомен, изживяване, впечатление, емоции, уроци. Какво преживяхте? Какво научихте? Какво забравихте? Какво спечелихте? Какво загубихте? Има ли нещо, което ще ви липсва след изолацията? Какво не успяхте да направите заради пандемията?

По желание можете да придружите историята си със снимка. Разгледайте снимките от последните месеци в телефона си – те могат да ви припомнят нещо забравено и да ви дарят с нужното вдъхновение.

– Изпратете своите истории (с или без снимки) на редакционната поща: office@mamamia.bgдо7 юни 2020 година.

– В мейла напишететрите си имена,населено място, телефон и имейл адрес за кореспонденция.

– Нека дължината на текста да не е повече от 2 стандартни машинописни страници (Word, Times New Roman, 12 пункта)

5 от историите, които най-много се харесат в редакцията на Mamamia.bg, ще спечелят 1 бр. дневен и нощенлуксозен гел-крем за нормална и комбинирана кожа от серията MAGNIFICENCE на LIERAC. Към него победителите ще получат икрем-пяна LIERAC за бързо почистване на кожата (идеален за мазна и комбинирана кожа).

Запознайте се ТУК с общите условия на конкурса.

 


Повече информация Виж всички