Двойка се жени на връх Еверест

| от Хрис Караиванова |


Казват, че истинската любов може да преодолее всички препятствия по пътя си и в случая с нашите герои, това е точно така. Двойката, която ще ви представим, благодарение на Bored Panda, е изминала много път и е положила големи усилия, за да има своята мечтана сватба. И то не къде другаде, а на връх Еверест.

32-годишната Ашли и 35-годишният Джеймс са прекарали цяла година в планиране и тренировки за експедицията. След дълъг преход двамата пристигат в Непал в началото на март. Брилянтният им фотограф Чарлтън Чърчил ги съпровожда по пътя към базовия лагер на Еверест, а неговото достигане отнема на тримата около 3 седмици. През това време те се борят с дълбок сняг, температури много под нулата, а и прилошаване заради височината, но все пак достигат целта и казват „Да“ един на друг. Снимките на отдадения на професията си фотограф доказват, че си е заслужавало.

Лично аз повече си падам по сватби на плажа, но няма да е честно, ако не призная, че фотосесията от снежния връх, е просто зашеметяваща. Определено трябва да я разгледате в нашата галерия.


Повече информация Виж всички