Нов имидж за жените Козирог

| от MamaMia |


През 2017 Юпитер, планетата на късмета и щастието ще преминава през десетия дом на знака Козирог (кариера и обществено положение), което ще направи годината наистина добра дамите от знака да градят своя имидж и обществено положение, както и да затвърждават името си в професията, която са си избрали.

При всички случаи ще трупат съмишленици, симпатизанти и фенове и благодарение на талантите, харизмата и последователността им ще постигнат голям успех в обществен план.

Любов

Заради разположението на Юпитер в десети дом, бихме могли да очакваме щастливо обвързаните дами Козирог да развиват и разгръщат отношенията си с любимия през годината. Някои от тях ще сключат брак, докато други ще си създадат наследник.

Заради разположението на Сатурн, планетата на задръжките и ограниченията в дванадесети дом (изолация, хаос, тайното, скритото) е много вероятно дамите от знака, особено тези, чийто връзки не са удовлетворяващи, както и необвързаните да са доста отнесени в любовен план. Повечето от тях ще си правят равносметка и ще използват годината, за да си изяснят, от какъв тип човек в действителност се нуждаят до себе си.

Някои от дамите от знака ще трябва да се справят с любовна авантюра, която от известно време пазят в тайна.

При заетите от тях би могло да става въпрос за паралелна връзка, докато при свободните до отношения с обвързан човек. И в двата случая е много вероятно ситуацията да се разплете и да стане обществено достояние до края на годината. В рамките на периода нежните представителки на знака ще си дадат сметка, подобни отношения, имат ли потенциал за по нататъшно развитие или не, човекът заслужава ли си усилията или не.

Работа и пари

Жените Козирог ще се справят много добре на работното поприще през година. Ще успеят да сключат важни сделки, ще стартират добри и печеливши проекти и ще спечелят доста допълнителни средства.

Най-много успех ще имат дамите от знака, чиято работа е свързана с чужденци и чуждестранни компании, пътувания, тур операторство, решаване на правни проблеми, преподаване, строителство, административни и държавни структури.

Здраве и тонус

При представителките на знака Козирог по-голяма част от оплакванията през годината ще бъдат причинени от напрегнатото ежедневие и стреса. За тонусът им да е добър и здравето им да не пострада е важно да си оставят време за ефективно разпускане, творчески занимания, йога или плуване.


Повече информация Виж всички