Певицата Йоана Драгнева разказва за мисията да си майка

| от MamaMia |


Чаровната певица и актриса Йоана Драгнева е поредното известно лице, което ще се включи във „Форум бременност и детско здраве“ на Puls.bg.

Това обяви самата тя във видео, което разпространи в социалните си мрежи. „Тази събота, 27 юни, ще се включа в новото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, където заедно с главния редактор на Puls.bg ще си поговорим за това как се съчетава успешната кариера с успешно майчинство“, разкри Йоана пред феновете си:

През август миналата година тя роди първата си рожба – АннМари. В интервю за Tialoto.bg, дни преди участието си в онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“, Йоана разказва, че бременността й е минала като по учебник и не се е лишавала от нищо. Като човек, който обожава музиката, Йоанна Драгнева започва да пее на дъщеря си още докато е в утробата й, а по-късно започва и да й свири на пиано. Сега певицата разказва, че малката обожава да я слуша как репетира.

Повече за бременността и майчинството на Йоана Драгнева ще разберете от участието й в новото онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“ в събота, 27 юни, от 16:30 часа.

То ще се излъчва на живо на Puls.bg и в социалните мрежи на сайта.

Сред останалите акценти в новото издание на Форума ще бъде бременността в по-късна възраст. Д-р Гергана Коларова, изпълнителен директор на Първа специализирана АГ болница за активно лечение „Света София“, ще обясни кои са особеностите и рисковете при бременността след 35 години и ще разясни дали са необходими допълнителни изследвания на бъдещата майка.

Емилия Казълова ще разкаже как протича естественото раждане с активната подкрепа на акушерката, а алергологът д-р Тихомир Мустаков ще разясни кои са най-честите алергии, как могат да бъдат облекчени и има ли начин родителите да предпазят детето.

ОсвенMamamia.bg,медийни партньори на „Форум бременност и детско здраве“ саBulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; „Новите родители“, „Дневникът на мама и татко“, Bebok.eu, „Жената днес“.


Повече информация Виж всички