„Детето ще има късмет с тази майка“: „Шелдън“ се вълнува за бременната Кейли Куоко повече и от нея

| от MamaMia |


Докато звездата от сериала „Теория за големия взрив“ Кейли Куоко се подготвя за да стане майка за първи път, тя може да разчита на подкрепата на своите приятели, включително и тази на своя приятел от екрана и живота Джим Парсънс, когото познаваме като ексцентричния физик д-р Шелдън Купър.

След премиерата на новия си филм Spoiler Alert в Ню Йорк в края на ноември, актьорът сподели емоциите и размислите си покрай бременността на своята колежка, която очаква своето първо дете от партньора си Том Пелфри. Парсънс сподели пред Entertaiment Tonight, че според него Кейли Куоко ще се справи страхотно със следващата роля в живота си и ще бъде невероятна майка.

„Нейното присъствие действа много успокояващо и за мен беше удоволствие ден след ден да работим заедно… Тя е много сърдечен човек и мисля, че бъдещото ѝ дете е късметлия да има нея за майка“, не се посвени да я похвали „Шелдън“.

Въпреки факта, че „Теория за Големия взрив“ официално сложи точка с 12-и си сезон през май 2019 г., бившите членове на актьорския състав на CBS продължават да са в крак с животите си. Нещо повече, конкретно Кейли и Джим, чиито персонажи бяха много близки и на екрана, не крият това, че не спрели да се подкрепят взаимно, особено когато преживяват важни моменти в личния и професионалния си живот.

През март 2021 г. Кейли изрази признателността си за усилията, които Джим е положил за тяхното приятелство, до степен да побърза пръв да я поздрави за първата ѝ номинация за наградата Златен глобус. От милото му съобщение е личало, че е развълнуван поне колкото нея самата за успеха ѝ.

По отношение на предстоящото си майчинство обаче, принципно много откритатата Кейли е учудващо пестелива на думи. Все още не е споделила нищо, с изключение на официалното съобщение в Instagram за бременността си. През годините назад актрисата неколкократно е споделяла, че със сигурност се вижда като родител за в бъдеще. Още през 2014 г.  казва, че вярва, че е родена някой ден да бъде съпруга и майка. На по-късен етап, през 2018 г., тя твърди, че моментът все още не дошъл, но пък е убедена, че ще дойде, защото много обича децата.

Любопитно кой ще се окаже по-словоохотлив, когато бебето на Кейли Куоко се появи на бял свят – тя самата или нейният колега и приятел Джим Парсънс!

Вижте още:

Сурогатството не прави Приянка Чопра по-малко майка


Повече информация Виж всички