13-годишната Даша, която роди уж от 10-годишния си приятел

| от MamaMia |


Вече месеци наред медиите в Русия се занимават с историята на 13-годишната ученичка Даша Суднишниковаот град Железногорск, която твърдеше първо в социалните медии, а след това и по телевизията, че е забременяла от 10-годишния си приятел. На 16 август Даша роди дъщеричка и веднага започна да публикува снимки от родилното в своите профили в Instagram, в руската мрежа В Контакте и в TikTok.

https://www.instagram.com/p/CD8DvN3HUyG/?utm_source=ig_web_copy_link

До последно Даша твърди, че баща на детето е нейният вече 11-годишен приятел Иван, с когото правили секс точно веднъж. Самият Иван първоначално се изплашил, когато тя му казала, че чака дете от него, но скоро след това гордо започнал да разказва на всички, че ще става баща. Докторите обаче се отнесли скептично към тази история. След преглед при специалист-уролог бързо станало ясно, че 11-годишното момче все още не е влязло в пубертета и половото му съзряване нито е започнало, нито ще започне в скоро време. Затова и започват спекулации какво се е случило с Даря, като дори се заговаря за изнасилване в рамките на семейството.

@dafffa_1802♬ оригинальный звук – dafffa_1802

В крайна сметка историята става ясна: баща на детето е 15-годишно момче от горен клас, което учи в училището на Даша. След шантаж по-голямото момче изнудило ученичката да прави секс с него и тя забременяла. В последствие Даша се уплашила да каже истината на родителите си, за да не ги притесни. Когато те разбрали, Даша била поставена под наблюдение вкъщи, а в полицията била подадена подадена жалба за изнасилване.

Даша е много активна в социалните медии и според написаното в тях, изглежда, че се е отнесла много отговорно към раждането на детето. Нейната дъщеря се ражда на 16 август сутринта и тежи 3700 грама:

даша

Даша Суднишникова поддържа множество профили и има стотици хиляди последователи. Като типичен инфлуенсър тя информира всички за това как се развиват нейната бременност и раждане, публикува любовни статуси със своето гадже Иван и раздава средни пръсти на хейтърите, Освен това в някои от профилите, както и в различни телевизионни предавания, тя променя възрастта си, за да се изкара по-голяма.

https://www.instagram.com/p/CDqGQ-VnDn-/

10-годишният Иван не е бил допуснат в родилното при своята приятелка, но според Даша, когато навърши 16-години той ще поеме бащинството над детето, в зависимост от развитието на отношенията им.