Всичко, което знаем за новия филм на Тарантино

| от |


Следващият филм на Тарантино е заобиколен от мистерия, още преди да бъде завършен дори неговия сценарий. Фактите около лентата изглеждат доста обещаващи. Деветият филм на Тарантино е озаглавен – „Once Upon a Time in Hollywood“.

Кой ще играе?

Брад Пит и Леонардо Ди Каприо ще изиграят застаряващи холивудски звезди. Ди Каприо ще е Рик Далтън – залязваща звезда от телевизионни устърн филми, а Пит ще играе неговият двойник – Клиф Бут. Ал Пачино ще се превъплъти в образа на Мартин Шуорц – рекламният агент на Далтън. Пачино за пръви път ще работи с Куентин Тарантино, докато Ди Каприо и Пит са се снимали в предишни негови филми.

Актьорският състав включва още звезди като Марго Роби, Дакота Фанинг, Люк Пери, Бърт Рейнолдс, Кърт Ръсел, Майкъл Медсън и Тим Рот.

За какво става дума?

Действието в предстоящия филм на Тарантино ще се развива в Лос Анджелис през лятото на 1969 година. Сценарият ще се фокусира върху историята на актьора Рик Далтън, който иска да влезе във филмовия бизнес и неговият дубльор (Брад Пит), който има за цел да стане филмова звезда. Убийството на Шарън Тейт служи като фон на основната история на лентата.

Кога да го очакваме?

Филмът ще бъде продуциран от Sony, след като Тарантино се раздели с дългогодишния си партньор – опозореният Харви Уайнстийн. Премиерата на „Имало едно време в Холивуд” ще се състои на 9 август 2019 година. На тази дата преди половин век съпругата на Роман Полански (б.а. Шарън Тейт) е варварски заклана отпоследователите на сектата на Чарлз Менсън.