Седмичен хороскоп: срещи с нестандартни хора в началото на седмицата

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 06.11. до 12.11.)

В понеделник и вторник Луната ще се намира в знака Близнаци, следователно първите два дни от седмицата са добри за провеждане на срещи и събирания, пътувания, трупане на знания от различни източници, проявяване на любопитство.

Много е вероятно да не сме особено търпеливи и да не си задържаме вниманието за дълго върху една дейност, особено ако трябва да вършим рутинни или монотонни задачи, но пък за сметка на това доста добре ще се справяме, ако от нас се изискват сръчност, бързина или бърза преценка.

През тези дни въздушните знаци Водолей, Близнаци и Везни, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще имат възможност да срещнат нестандартни и оригинални хора, които ще ги обогатят и ще им разширят мирогледа. Някои от тях ще се влюбят и ще стартират връзка, други ще задълбочат вече съществуващи взаимоотношения.

Сряда и четвъртък Луната ще се намира в знака Рак, поради което ще сме с изострена чувствителност и много емоционални в общуването ни с другите хора. Този период е подходящ за отделяне внимание на семейството и на дома, за кулинария, както и за грижа за другите хора.

Най-комфортно и в кожата си през периода ще се чувстват водните знаци Рак, Скорпион и Риби, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Много е вероятно те да имат значителни професионални и лични успехи, както и да стартират важни за тях начинания или проекти.

Петък и събота Луната ще преминава през знака на Лъва, което й разположение ще направи тези дни добри за демонстрация на възможности, таланти и умения, отдаване на любим спорт, хоби или развлечение, впускане във флиртове и любовни приключения.

Периодът е подходящ за занимания с деца, подписване на договори, сключване на споразумения, покупко-продажба на стоки и услуги, стартиране на нови дейности, срещи с приятели, започване на лични или професионални партньорства.

Най-добре и в кожата си през тези дни ще се чувстват огнените знаци Лъв, Овен и Стрелец. Голяма част от тях ще успеят да осъществят отдавна жадуван професионален или личен напредък. Те ще отмятат с лекота задачите и ангажиментите си и лесно ще се сприятеляват.

В неделя Луната ще се намира в знака Дева, поради което е най-добре да използваме втория почивен ден за почивка и удоволствия, грижа за тялото и тонуса или за пренареждане на дома.

Най-ползотворен и приятен ще бъде денят за въздушните знаци Дева, Козирог и Телец, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да стигнат до важни откровения с любим човек и ще разпуснат в компанията му.