Седмичен хороскоп: преследваме отдавнашни мечти

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 22.01. до 28.01.)

От понеделник до сряда включително Луната ще пребивава в знака Овен и поради тази причина тези три дни са изключително подходящи за отстояване на позициите, поставяне на нови начала, предприемачество, спортни активности, авантюризъм и състезания от всякакъв тип.

Най-успешен ще бъде периодът за огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. Те ще успеят да постигнат важни и значими за тях неща и ще се натъкнат на интересни хора, с които да завържат приятелства или бизнес партньорства.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Телец, поради което тези два дни от седмицата ще бъдат изключително подходящи за кулинария, архитектура, отдаване на почивка и удоволствия, грижа за тялото и външния вид. Добри са също така за сключване на договори, правене на инвестиции, започване на професионални, но също така и на лични партньорства.

Най-успешен ще бъде този период за земните знаци Дева, Телец и Козирог, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях е вероятно добро стечение на обстоятелствата да им помогне да разгърнат по много добър начин потенциала и възможностите си.

Събота и неделя Луната ще преминава през знака Близнаци, следователно уикендът е подходящ за активно общуване с другите, попиване на информация от различни източници и кратки пътувания.

Най-успешни ще бъдат двата почивни дни за въздушните знаци Везни, Близнаци и Водолей, както и за хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са вероятни обаждания или съобщения от важни за тях хора, които биха могли да им отворят нови врати или да им предоставят нови възможности, както в личен, така и в професионален план.

През цялата седмица много силно ще действа съвпадът между Слънцето (Светилото, което отговаря за нашите таланти и начини за изява) и Венера, планетата на любовта, хармонията и партньорствата в знака Водолей, знакът отговарящ за независимостта, мечтите, целите, политиката и социалните контакти.

Възможно е този аспект да подтикне повечето от нас да се впуснат да преследват своя отдавнашна мечта или цел, да се срещнат с нестандартни и оригинални хора, да си позволят да избягат от рутината и скучното в ежедневието им и да предприемат някаква важна промяна в живота си.

Ще сме целеустремени, общителни, изключително иновативно настроени и любопитни.

Най-силно ще усетят аспекта въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хорара с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях контактът между двете небесни тела ще предизвика порив за разнообразие в личните връзки, който би могъл да се изрази или като започването на ново съвместно начинание с любимия, или като поглед в страни.

При всички случаи е важно да сме внимателни и да не прибързваме със страстните изживявания с непознати, защото има риск да застрашим партньорствата си.