Седмичен хороскоп: Новолунието ни потиска в началото на седмицата

| от Селена Астро |


Седмичен астрологичен обзор (от 15.01. до 21.01.)

Понеделник, вторник и сряда Луната ще се намира в знака Козирог, като в сряда в 03:00 часа през нощта движението на нощното Светило ще съвпадне с това на Слънцето. Тогава ще настъпи Новолуние, действието на което ще усещаме през първите три дни от седмицата.

Много е вероятно през периода да сме леко потиснати и да имаме усещането, че нещата, с които се захващаме не дават нужния резултат. Също така е възможно да срещаме трудности при изпълнение на задачите ни, да имаме неразбирателства с хората около нас, да усещаме силни вътрешни конфликти и да ни е трудно да се концентрираме.

Периодът е добър за правене на преоценка и за приключване на отношения и проекти, които са зациклили и ни затормозяват от известно време, но не е добър за подлагане на медицински прегледи и лечения, стартиране на дейности, подписване на договори, закупуване на скъпи стоки или услуги.

Най-потърпевши от събитието ще бъдат кардиналните знаци Козирог, Рак, Везни и Овен, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци. При тях са възможни драматични събития, нежелани конфликти или стечения на обстоятелствата, които обаче в крайна сметка ще се окажат решаващи за предприемане на правилни действия и отърсване от лоши влияния или навици.

Четвъртък и петък Луната ще преминава през знака Водолей, което й разположение ще направи тези два дни подходящи за социални дейности, занимания с нови технологии, политика, забавления с приятели и осмисляне на мечтите и целите ни, стартиране на дейности или отношения.

Много е вероятно въздушните знаци Водолей, Везни и Близнаци, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци да получат съвет или подкрепа от познати и приятели. Възможно е да започнат да постигат отдавна жадуван напредък по техен проект.

Събота и неделя Луната ще пребивава в знака Риби, което й разположение ще ни направи доста объркани и разсеяни през уикенда. Няма да ни е лесно да се организираме и за това е добре да отделим повече време за почивка, удоволствия и приятни срещи.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион, както и хората с лични планети или Асцендент в тези знаци ще са доста романтични и по всяка вероятност ще успеят да накарат любимия им човек да се чувства специален и обичан.

През цялата седмица Марс, планетата отговаряща за новото начало, експлозивността и енергията ще бъде в напасващ се аспект с Уран, небесното тяло символизиращо внезапните промени, независимостта и ексцентричността. Контактът на двете планети може да предизвика нервност и прибързаност при повечето от нас.

Не е изключено периодът да ни предложи внезапни обрати, изненадващи срещи или обаждания, които както биха могли да ни отворят врати и да ни зарадват, така и да ни разочароват.

Добре е да сме предпазливи, да внимаваме да не изпускаме нервите си прекомерно, за да не развалим отношенията си с любими хора. Също така е важно да шофираме внимателно и да се пазим от инциденти заради невнимание и прибързани рискове.


Повече информация Виж всички