Редно ли е да ставаш баща на 70? Ролинг Стоунс имат разногласия по въпроса

| от Guardian |


Ролинг Стоунс са легендарна група, чийто членове са заедно повече от половин век. Историята им е написана със секс, наркотици, рокендро, скандали и съперничества, които, както личи, годините не са успели да потушат.

На Кийт Ричардс обаче му се наложи публично да се извини на Мик Джагър, след като в интервю за „Уол Стрийт джърнъл“ го нарече „плодовито дърто копеле, което трябва да си направи вазектомия“.

„Мик е похотлив дъртак – казва Ричардс, – но трябва да се оперира. Не можеш да ставаш баща на тези години. Горките дечица.“

През декември 2016-а 73-годишният Джагър стана баща за осми път. Приятелката му, Мелани Хамрик (31), роди момченце, Деверо Октавиан Базил Джагър.

След изявлението обаче Ричардс се извини в Туитър на дългогодишния си колега.

Интересното е, че през 2016 и друг член на бандата, 68-годишният тогава Рон Уууд стана баща за пети и шести път на момиченца-близначки.

Стоунс са известни с междуведомствените си конфликти. През 2010 Кийт Ричардс издаде мемоарите си, озаглавени Life. Там без притеснения описва Джагър като придирчива примадона и пише как останалите членове го наричали „Нейно величество“ Също така изразява съмнение в половата анатомия на колегата си, твръдейки, че той има „мъничък пенис“.

Явно обаче противоречията и този път са изгладени, тъй като Стоунс – една от най-печелившите банди в историята – обявиха, че тръгват на ново европейско турне, което започва на 17 май в Дъблин.


Повече информация Виж всички