Познайте кой отложи развода – Брад и Анджи!

| от Mama Mia/по материали от Daily Mail |


След като през септември 2016 гръмна новината, че Брад Пит и Анджелина Джоли се развеждат, сега упорито пълзи слухът, че в крайна сметка двамата май няма да развалят брака си.

Оказва се, че Брад е подложил алкохолизма си на сериозно лечение и от няколко месеца насам е абсолютно трезвен. Близки до двойката приятели разкриват пред US Weekly, че той е решил да направи всичко, което е нужно, за да се събере отново с Джоли и децата.

Тя от своя страна е изключително мълчалива и по никакъв начин не е коментирала раздялата им, освен, че в последното си интервю пред Vanity Fair (което можете да прочетете ТУК) споделя как иска най-доброто за своето семейство и двамата с Пит се стараят да бъдат колкото могат по-добри родители.

Анджелина разкрива още, че се стреми децата ѝ да имат спокоен дом, а тя да бъде колкото може по-добра майка, за да се наслаждават малките на детството си, а не да се притесняват за родителите си.

Към днешна дата Брад си позволява да пие само вода и плодов сок, като се е подложил на специална терапия, а за да си помогне с излизането от депресията, в която изпаднал при молбата за развод от страна на жена му, се е отдал и на изкуство. В дома си в Лос Анджелис той твори скулптури, които се надяваме някой ден да покаже.

Що се отнася до Анджелина, в момента тя и децата живеят в Калифорния в купено от нея имение за 25 милиона долара. И докато Брад преминава през терапия за лечение на пороците му, то тя се е записала на готварски курс по настояване на малките.

Очакваме с нетърпение да видим дали двамата ще успеят да възстановят отношенията си и да скрепят отново семейството си.


Повече информация Виж всички