Официално разведени

| от Mama Mia по БГНЕС |


След близо година и половинасъдебен споркой да получи попечителството върху децата Анджелина Джоли и Брад пит са готови да подпишат официалните документи за развода им.

Припомняме, че двойката обяви раздялата си през септември 2016 г., след 10 години съвместен живот, три биологични деца и три осиновени.

Новината беше със силата на земетресение и обиколи първите страници на стотици вестници по целия свят. След една безмилостна война кой да поеме попечителството над децата, всеки един от тях реши да говори.

Актьорите по отделно обясниха причините довели до раздялата им.

В интервю за „GQ Style“ Брад сподели, че желанието му е разводът да премине „с голяма деликатност“. От своя страна Анджи призна пред „Vanity Fair“ за „един болезнен период„.

„Това беше най-трудният момент в живота ми. В момента търсим глътка въздух. Опитваме се да направим най-доброто за нашето семейство. Нещата се влошиха… Не, не искам да използвам тази дума. Нещата станаха трудни“.

След месеци на търсене на приятелско споразумение, за да се прекрати този брак, изглежда, че Анджелина и Брад са намерили решение.

Пред списание „Gala“ приятел, близък до звездите, сподели, че те били готови да подпишат развода в следващите дни.

„Във всеки случай по отношение на децата те са близо до приятелско споразумение. Те са в по-добри отношения и този развод трябва да се разреши до края на февруари“.

През това време продължават упоритите слухове за новите партньори в животите на двамата, но засега официално няма потвърдено нищо.