Новите дрехи на Кендъл Дженър

| от |


Кендъл Дженър определено спечели първото място по разголен тоалет на филмовия фестивал в Кан. След като миналата година се появи на червения килим в Ню Йорк с рокля едва покриваща тялото й с кристали, тази година тя отново заложи на прозрачното.

Не е изненадващо, че 22-годишната дама е взела това решение. По-скоро ни прави лошо впечатление, че е избрала точно кинофестивала в Кан да го направи. Събитие, което е на различно ниво, в което седмото изкуство е на почит, на което се очаква червеният килим да е доста по-сдържан от наградите на Mtv, например. За наше и ваше успокоение появата на Кендъл е била на едно от съпътстващите партита на фестивала – Secret Chopard, въпреки това мнението ни, че трябва да се загърне малко си остава абсолютно същото.

CANNES, FRANCE - MAY 11: (EDITORS NOTE: This image contain nudity) Kendall Jenner attends Chopard Secret Night during the 71st annual Cannes Film Festival at Chateau de la Croix des Gardes on May 11, 2018 in Cannes, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images for Chopard)

Дженър се озова сред знаменитости като Пенелопе Крус и Кейт Бланшет, в къса, прозрачна „рокля” от блестяща материя на дизайнера Alexandre Vauthier. Под роклята беше заложила на телесен цвят бельо. Единствените бижута по нея беше един огромен пръстен на лявата й ръка, но спокойно не е годежен. А тоалетът бе завършен от черни обувки на много висок ток с каишка на глезена.


Повече информация Виж всички