Тейлър Суифт си тръгна с четири отличия от Американските музикални награди

| от |


Тейлър Суифт спечели четири отличия, включително и това за изпълнител на годината, снощи на Американските музикални гради. Красивата певица успя да се „пребори“ с изпълнители като Дрейк, Ед Шийран, „Имаджийн драгънс“ и Пост Малоун.

Носителите на тези награди се определят от феновете чрез онлайн гласуване. „Всяка една награда, дадена ми тази вечер, за нея са гласували моите фенове“, сподели Тейлър Суифт.

 

 

Гласуването в САЩ, което предстои през ноември, беше много актуална тема на раздаването на Американските музикални награди. Водещата на церемонията – носителката на „Златен глобус“ актриса Трейси Елис Рос, беше облечена с тениска, на която пишеше „Аз гласувам“, а комедийният актьор Били Айхнър заяви: „Това са най-важните избори в нашия живот“. Той призова американците да дадат гласа си на 6 ноември и да убедят приятелите си да гласуват на междинните избори за Конгрес. „Сега е моментът. Ако вярвате в равенството на жените, на цветнокожите, на ЛГБТК общността. Ако вярвате, че има климатични промени и трябва да се направи нещо по този проблем“, каза той, преди да продължи с наградите.

Суифт влезе в историята, като стана най-награждаваната жена в историята на това отличие с общо 23 статуетки.

 

 

Въпреки че тази година е с най-продавания албум и три хита номер едно, Дрейк не спечели нито една награда. Карди Би получи три отличия, включително за любим хип-хоп/рап изпълнител, което посвети на дъщеря си, родена тази година през месец юли.


Повече информация Виж всички