Момичето, което крадеше пуканките на принц Хари

| от Mama Mia |


След като по-големият му брат – принц Уилям, е в очакване на третото си дете, всички нетърпеливо очакват от принц Хари да приключи с ерегенския си живот и най-сетне да се задоми.

Той неведнъж е споделял, че обожава племенниците си принц Джордж и принцеса Шарлот, както и е загатвал, че ще е щастлив да стане баща.

Поредното доказателство, че принц Хари би се справил чудесно като родител, дойде през послендите дни. Тогава той бе на официално посещение в Торонто и присъства наInvictus Games.

По време на игрите, принцът стои в публиката в компанията на приятел и кутия пуканки. От едната му страна обаче се озовала малката Емили Хенсън, която тактично бъркала в кутията с пуканки на Хари и хапвала от съдържанието ѝ. И така, докато принцът най-сетне не се усетил какво се случва.

Реакцията му след това е прекрасна, можете да видите сами във видеото:

Иначе слуховете твърдят, че съвсем скоро Хари ще обяви официално годежа си за своята приятелка – 36-годишната актриса Меган Маркъл. Дали обаче това наистина ще се случи или всичко ще остане само клюка, предстои да се разбере.


Повече информация Виж всички