Майките на подиума

| от |


Вчера по света отпразнуваха Деня на майката. С малко закъснение ви представяме едни от най-красивите жени, които са дали живот по един или няколко пъти. Ето дамите, които никога не са се притеснявали да изградят здраво и силно семейство, докато все още практикуват своите задължения. Едни от най-известните модели в света, винаги са предпочитали да не се съобразяват с ангажиментите си – ако става въпрос за деца.

NEW YORK, NY - MAY 07: Gisele Bundchen attends the Heavenly Bodies: Fashion & The Catholic Imagination Costume Institute Gala at The Metropolitan Museum of Art on May 7, 2018 in New York City. (Photo by Jamie McCarthy/Getty Images)

Дъщерите на Синди Крауфорд и Кейт Мос често се появяват на модни ревюта. Амбър Валета и Каролин Мърфи заливат социалните мрежи със снимки на семействата им. Адриана Лима и Жизел Бюндхен се качиха на подиума малко след ражданията си и то заради ревю на Victoria’s Secret.

PARIS, FRANCE - JANUARY 18: Kate Moss walks the runway during the Louis Vuitton Menswear Fall/Winter 2018-2019 show as part of Paris Fashion Week on January 18, 2018 in Paris, France. (Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images)

Възхищаваме им се за начина, по който изглеждат след едно или няколко раждания. Какво пречи на всяка една дама да се постарае да изглежда по подобен начин – и тук идват оправданията. Като започнем от кърмене и стигнем до детегледачка. Със сигурност те са доста по-облагодетелствани, но нищо не пречи да се опитаме да направим необходимото, за да изглеждаме и чувстваме добре в дрехите си. Най-лесно е да се гледаме в огледалото и да си казваме „аз родих, затова съм така”. Не е вярно, така си защото не искаш да направиш минимално усилие. Нека снимките им да послужат като стимул, да започнем от днес, а не от утре.