Лео ди Каприо продава къщата си в Малибу

| от Хрис Караиванова |


Преди дни звездата Леонардо ди Каприо обяви, че продава невероятно привлекателната си вила в Малибу за 10.95 милиона долара. Къщата е в минималистичен стил и предлага на новия си собственик 3 спални, две бани и гараж за два автомобила точно на брега на океана.

Хвърляйки поглед върху снимките на имота, вече си мечтаем да извадим непосилната за простолюдието сума, да купим това бунгало и да прекараме остатъка от живота си на неговата веранда, любувайки се на морската шир. Или пък наслаждавайки се на гледката от джакузито, което, разбира се, също присъства в идиличната картинка.

leodicaprio_malcb17

Бунгалото, построено през 1950 г. и купено от Лео през 1998 г., по време на големия му успех с „Титаник“, определено е обзаведено със стил. Много светло е, благодарение на френските прозорци, а и доста уютно заради дървените елементи на много места. Холът разполага с камина, а кухненският бокс има ретро излъчване.

leodicaprio_malcb4

Леонардо решава да се раздели с любимата си вила на Carbon Beach в много подходящ момент, когато продажбата може да му донесе десетократна печалба. Актьорът купува къщата за 1.6 милиона щ.д., а днес сделката се очаква да надвиши 11 милиона. През 2015 г. пък, Лео отдава същото бунгало под наем, за 23 000 долара месечно.

Разгледайте още от плажната къща на звездата в нашата галерия, защото, нали знаете, мечтите са безплатни.