Грозното патенце Ирина Шейк

| от Bgnes |


Немалко знаменитости са били взимани на присмех в училище заради външността, не прави изключение и 31-годишната руска супермоделка Ирина Шейк.

Тя не крие, че в ученическите си години е била „грозното пате“, като това нейно мнение за самата себе било създадено от нейните съученици.

Тя споделя, че често са я дразнили заради високия ръст, твърде издутите устни и матовата кожа.

Бяха най-кльощавата в училището си, при това обичах да нося обувки на ток и къси поли. Заради тази кльощавост, високия ръст и краката като кибритени клечки ме наричаха „плоската“.

Съучениците ми де присмиваха, но момчетата от по-горните класове бяха къде по приветливи. Като цяло изобщо не бях популярна“, признава тя в Hello.

Звездата от световните модни подиума отбелязва, че устните е взела от майка си Олга, а матовата кожа от баща си Валери Шайхлисламов, който е татарин по произход. Подигравките над нея били толкова силни, че в един момент ѝ се искало да стане момче.

„На 14 години бяха готова да ми отсекат ръката, но да стана момче. Тогава ми се струваше, че съм ужасна и никога няма да бъда привлекателна“, спомня си още тя. Всичко това обаче се изпари, веднага щом тя подписа първия си договор.

Ирина е родена през 1986 г. в град Еманжелинск, който се намира в Западен Сибир. Баща ѝ бил миньор и умира рано от болест на белите дробове. Майка ѝ е била преподавателка по музика и е трябвало да работи на две места, за да изхрани двете си дъщери.

Ирина вече втора година тя има връзка и живее с британския актьор Брадли Купър. През март тази година им се роди и дъщеричка.

Преди това години поред моделът бе с футболиста Кристияно Роналдо, но отношенията им така и не успяха да преминат на по-сериозно ниво.