Никол Шерцингер иска семейство до 5 години

| от Mama Mia |


Една от любимите ни двойки безспорно са Григор Димитров и Никол Шерцингер! Не че и преди не ни харесваше, когато Гришо беше с Шарапова, но с Никол също са супер двойка. Пък и важното е нашето момче да е щастливо 😉

Сега обаче Шерцингер сподели интересни подробности около бъдещите си планове в интервю за британския в. „Сън“. Тя заяви, че много би искала да има семейство и ще се зарадва, ако това стане в следващите пет години.

Певицата уточни, че си е дала този период, тъй като през това време ѝ иска да продължи да прави нещата, които обича.

„Искам да правя повече филми, повече роли в театъра, повече благотворителна дейност и след пет години се надявам, че ще имам семейство“, каза тя.

Никол също така заяви, че много би искала да съчетава работата със семейството и да бъде като Шаде, Дженифър Лопес и Бет Мидлър, които също успяват успешно да комбинират ангажиментите си.

Певицата в момента е на 39 години и към момента основният ѝ фокус е върху новия ѝ музикален проект.

„Имам проект, който е моя мечта и го пазя в сърцето си. Имам визия за него и искам да го създам по този начин. Това е нещо, което смятам, че не е било правено преди, така че искам да му отделя време“.

Как ли приема Гришо желанието на половинката си постепенно да започне да се ориентира в семеен план, само времето ще покаже.