Голо, по-голо, най-голо или червеният килим на MTV наградите

| от MamaMia |


Преди години чакахме с нетърпение наградите на музикалната телевизия MTV, за да се информираме за тенденциите в музиката и модата. През последните няколко години червеният килим на музикалните награди се превърна в показност, пошлост и кич.

Доказателство за това е последната церемония на музикалната институция – MTV. Червеният килим, по който минаха звездите беше осеян с оскъдни тоалетчета и недотам сполучливи остроумия от страна на световноизвестните знаменитости.

Скоро така популярната церемония ще се превърне в Playmate за знаменитости. Дантела, прозрачни материи и клоунски визии съпътстваха музикалната церемония още от влизането на звездите. Малцина бяха тези, които се бяха съобразили с значимостта на събитието, останалите по скоро го бяха превърнали в маскен бал. Белият тоалет на Блейк Лайвли, дългата рокля на Камила Кабелло и екстравагантната туника на Мадона бяха едни от малкото хващащи окото модни попадения на червения килим. Разбира се звездата на вечерта бе визията на Джей Ло, която този път поне се беше загърнала в сребриста рокля на Versace.

Винаги сме се възмущавали на тоалета от пържоли на Лейди Гага или оскъдния тоалет на Дженифър Лопес, но от няколко години насам по-скоро забелязваме прилично облечените дами, отколкото да открояваме издънките на червения килим.