Любими филми с Ема Стоун, които трябва да гледате

| от Лилия Огнянова/По материали от БГНЕС |


28-годишната актриса Ема Стоун успя да детронира колежката си Дженифър Лорънс от първото място в класацията за най-високоплатени холивудски актриси за 2017 година.

Новината бе разпространена тази седмица, след като списание „Форбс“ публикуваха изготвена от тях класация, базирана върху данните от „Нилсън дата“. Според тях Стоун е успяла да заработи за последните 12 месеца колосалните 26 млн. долара. Голяма част от тях са придобити благодарение на главната ѝ роля в мюзикъла „Ла Ла Ленд“, който триумфира в 6 категории на тазгодишните „Оскари”.

На второ място в класацията е актрисата Дженифър Анистън с доход от 25,5 млн. долара. Както отбелязва изданието обаче, източник на приходите ѝ не са хонорари от филмови продукции, а от рекламите ѝ за авиопревозвача „Емирейтс“, „Смартуотър“ и козметичната компания „Авеено“.

Челната тройка включва и бившата номер 1 по печалба Дженифър Лорънс, която пада с две позиции спрямо 2015 и 2016 година. За последните 12 месеца тя е спечелила 24 млн. долара покрай филмите си „Майко!“ на Дарън Аронофски и „Червеното врабче“ на Франсис Лорънс. Въпреки това статистиката сочи, че доходите ѝ са намалели наполовина в сравнение с печалбата ѝ от 46 млн. долара през 2016 година.

Сред първите 10 се нареждат още Мелиса Маккарти, Мила Кунис, Ема Уотсън, Чарлийз Терон, Ейми Адамс, Кейт Блашет и Джулия Робъртс. Общо те са заработили над 172 милиона долара.

В галерията ни по-горе сме селектрирали някои от любимите ни филми с Ема Стоун, които няма да сбъркате, ако изгледате.


Повече информация Виж всички