Булка за пример – Пипа Мидълтън

| от Mama Mia |


Пипа Мидълтън „блесна“ за първи път пред света на сватбата на сестра си Кейт. Тогава тя беше шаферка и фотографите се надпреварваха да я снимат, а медиите на дълго и шорко обсъждаха разкошната ѝ фигура и в частност – задните ѝ части.

Да, точно така, сестрата на Кейт Мидълтън бе обявена за жената с най-хубаво дупе, което умело бе подчертавано от елегантната ѝ шаферска рокля.

Сега, 6 години по-късно, Пипа отново е в бяла рокля, но този път булчинска.

Втората сестра Мидълтън сключи брак с любимия си Джеймс Матюс на сравнително скромна церемония, гостите на която бяха семейство, приятели и разбира се, кралски особи.

 

Пипа и Джеймс се ожениха в църквата Сейнт Марк в Енгълфилд. Булката бе облечена в рокля на известния стилист Джайлс Дикън, с обувки „Маноло Бланик“.

Сред шаферите им бяха малките принц Джордж и принцеса Шарлот.

На сватбата, освен херцозите на Кеймбридж Кейт и Уилям, присъстваше и принц Хари, който обаче не доведе на церемонията приятелката си – актрисата Меган Маркъл, въпреки спекулациите, че и тя ще бъде там.

Сред другите гости на сватбата беше тенисистът Роджър Федерер със съпругата си.

Подробности около церемонията и тържеството не са споделени с медиите, а мерките за сигурност по време на събитието са били засилени.

Над района са били забранени всякакви полети, включително на дронове, балони, хвърчила и парашути. Вижте в галерията няколко снимки от церемонията.