Бионсе и Джей Зи представиха новия си съвместен албум

| от |


 

Семейство Картърс – Бионсе и Джей-Зи – взривиха съботната вечер като пуснаха изненадващ нов общ албум! Двойката издаде на 16-ти юни проекта „Everything Is Love“ под името The Carters, който включва 9 нови песни (плюс бонус трак, наличен само за Tidal). Те обявиха премиерата на новия албум само, както те могат… на огромните екрани по време на концерта им в Лондон, част от стартиралото световно турне „On the Run II Tour“.

 

the carters

 

Веднага след анонса хаштагът #EverythingIsLove стана номер едно в световния трендинг чарт за споделяне в инстаграм и туитър, като само за първите 24 часа бяха регистрирани над 1.7 милиона споменавания на хаштага в социалните мрежи. Фенове, медии и артисти от шоу бизнеса коментираха неочакваната премиера, новите песни и страхотните умения на Бионсе в рапирането.

 

beyonce

 

В същото време двамата представиха и първото видео от албума към сингъла „Apeshit“. Видеоклипът е зашеметяващ като беше обявен от сп. Билборд за „образец на модерното изкуство“, а сп. Ролинг Стоун го определи като „визуален спектакъл“. Видеото, изпълнено със символизъм, е заснето в един от най-популярните музеи в света – Лувъра в Париж – под режисурата на Ricky Saiz и включва световни класики като „Мона Лиза“, „Коронясването на Наполеон“, статуите на Крилатата Нике от Самотраки и Венера Миловска и други. В първите 24 часа видеото „Apeshit“ събра над 7 милиона гледания, а до момента има 11 милиона, или средно по 145 хиляди гледания на час! „Apeshit“ оглави и видео чарта на YouTube в САЩ и Великобритания, и влезе в Топ 10 на още 22 държави.

 

 

Албумът се разпространява в България от Вирджиния рекърдс/Sony Music